Veliki usporedni test: Top 11 najbolji pametni satovi na tržištu u 2020. godini - 3.0 out of 5 based on 3 votes
Veliki usporedni test: Top 11 najbolji pametni satovi na tržištu u 2020. godini

Veliki usporedni test: Top 11 najbolji pametni satovi na tržištu u 2020. godini

Pametni satovi za doček lijepog vremena u stilu

Ručni sat vaš je idealan suputnik, no danas može daleko više od pokazivanja vremena. On je pametan suputnik koji prati vašu statistiku, služi kao digitalni novčanik, opominje vas zbog loših navika te potiče na one pozitivne.

Novi mobitel svakako mora doći na red svakih nekoliko godina kako biste ostali u trendu. No, što si priuštiti u međuvremenu? Odgovor je, naravno, pametni sat koji proširuje mogućnosti mobitela te omogućuje zdravu dozu personalizacije.

Na testu smo tako okupili velik broj modernih pametnih satova trenutno dostupnih na tržištu te pogledali što nam sve mogu ponuditi. Glavna je značajka, naravno, zaslon koji omogućuje gotovo beskonačne mogućnosti po pitanju izgleda i dizajna, pa se od proizvođača očekuje da ipak malo izađu iz svojih kalupa.

No, osim samog izgleda lica sata, brojni senzori dižu mogućnosti do nevjerojatnih razina, gdje su brojanje koraka i otkucaja srca minimalna osnova koju svaki sat treba imati.

No, to je osjetljiv balans između performansi i trajanja baterije koji se vrlo lako prevagne na nezadovoljstvo korisnika i koji proizvođači trebaju nadgledati budnim okom.

Na sve to dodajte i cijenu sata te dobivate idealnu juhu nepreglednih ponuda koju ćemo vam upravo mi pomoći pojesti te, da ne nastavimo s analogijom, jednostavno ponuditi idealan sat upravo za vas.

Testiranje je važan dio sadržaja, pa smo proveli vremena sa svakim satom te ocijenili njihove svakodnevne funkcionalnosti, čitkost, ali i aplikaciju na strani mobitela te sve podatke koje je iz sata moguće izvući.

Naravno, dobar dio satova namijenjen je rekreativcima, pa smo pogledali i tu stranu priče, a vrlo je jasna razlika između satova namijenjenih onima koji mnogo vremena provode u prirodi i onima koji su se navikli na rekreaciju u gradskim teretanama.

Naravno, to ne znači da su uređaji ekskluzivni pojedinim skupinama, no smatramo da će kupci biti zadovoljniji ako uzmu sat dizajniran prema njihovom životnom stilu.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Veliki usporedni test: Top 11 najbolji pametni satovi na tržištu u 2020. godini - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.