Novi VIDI 323: Najbolje grafe za 2023 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi VIDI 323: Najbolje grafe za 2023

Novi VIDI 323: Najbolje grafe za 2023

Ima li RTX 4080 dostojne suparnike u Radeonima RX 7900 XT i 7900 XTX.

U novom broju časopisa VIDI br. 323 odlučili smo na testovima u Vidilabu provjeriti može li se ponajbolja Nvidijina grafička kartica nositi s dva AMD-ova Radeona najnovije generacije i reći vam što u konačnici možete dobiti ako se odlučite na kupnju najskuplje grafike na tržištu. Također smo usporedili nove Ryzen 7000 procesore, a nudimo vam i detaljni izvještaj s najvećeg sajma potrošačke elektronike u Las Vegasu, kao i naš izbor najboljih hrvatskih (ili potpuno lokaliziranih) mobilnih aplikacija.

Među sadržajima novog broja izdvajamo:

HIGH-END GPU DVOBOJ: AMD RDNA3 VS. NVIDIA ADA LOVELACE

2.jpg

U okršaj smo bacili tri moćne high end grafičke kartice najnovije generacije, Nvidijinu RTX 4080 protiv Radeona RX 7900 XT i 7900 XTX. Što dobijete za +1.100 eura?

 

Report: CES 2023

5.jpg

Najveći sajam potrošačke elektronike na svijetu vratio se u potpuno fizičkom obliku, a veliki i mali izlagači nisu štedjeli novac, prostor, glasnice i šake za pozivanje posjetitelja na svoje prezentacije. Donosimo vam veliki pregled najboljih i najzanimljivijih predstavljenih proizvoda i tehnologija za koje vjerujemo da će obilježiti ovu tehnološku godinu.

 

VIDI.app: TOP 50 hrvatskih aplikacija

 3v2.jpg

Donosimo vam tradicionalni Vidijev godišnji izbor najboljih 50 hrvatskih ili potpuno lokaliziranih aplikacija koje su osvojile Palac gore za download

 

Hardver tema: AMD Ryzen 7000 procesori

 4.jpg

Otkrivamo vam što doista donose najnoviji AMD-ovi procesori za koje tvrde da donose vrhunske performanse uz  istovremenu štednju energije. Hoće li vam upravo oni  smanjiti račune za struju?

 

Recenzija: Synology DVA1622

8.jpg

Testirali smo uređaj koji je, osim što ima mogućnosti klasičnog Synology NAS-a, dizajniran za korisnike koji žele na mrežni disk pohranjivati video s raznih kamera. Umjetna inteligencija u ulozi video nadzora olakšat će prepoznavanje lica sa snimki kao i tablica automobila.

 

PC Play specijal

9.jpg

Work in progress: Scars Above

Recenzija: Warzone 2.0

HBO MAX premijera: The Last of Us

 

Programiranje u 2023. godini

11.jpg

U našoj programerskoj temi otkrivamo vam koji će programski jezici u ovoj godini biti najpopularniji, najkorišteniji, najomiljeniji i najisplativiji, odnosno najplaćeniji.

Osim tih sadržaja, u novom Vidiju ćete pronaći i brojne druge zanimljive teme, vijesti iz svijeta, regije i znanosti, testove hardvera te neizostavnog Vidi doktora i Makovu svemirsku kolumnu.

VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 323: Najbolje grafe za 2023 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.