Hrpa noviteta iz Lenova uključujući dva Chromebooka i Mobilni L15 monitor

Hrpa noviteta iz Lenova uključujući dva Chromebooka i Mobilni L15 monitor

Lenovo je predstavio nove pristupačne uređaje namijenjene modernom kućnom uredu, kućnu učionicu i slične namjene. Među ostalim predstavljeni su novi IdeaPad 5i Chromebook (14 ", 6) i svestraniji IdeaPad Flex 5i Chromebook (13", 6 ) 2-u-1 te grab-and-go Lenovo L15 mobilni monitor namjenski izrađen s dvostrukim USB-C priključcima i inovativnom ‘daisy chain’ funkcijom prolaska energije sa samo jednim kablom za konfiguraciju više monitora u malim prostorima.

Lenovo je izbacio i LC50 web kamera koja se spaja magnetnim dodatkom i ide uz nove monitore Lenovo L32p-30 i Lenovo L27m-30 USB-C.
Lenovo IdeaPad 5i Chromebook dolazi s 14'' Full HD IPS zaslonom koji ima izrazito uske okvire, svjetlinu do 300 nita i osjetljiv je na dodir. Novi Chromebook dolazi s Intel Core i5 procesorom do 11. generacije i SSD pohranom do 512 GB. Baterija traje do 10 sati, a sustav očekivano koristi Chrome OS. Dolazi u dvije boje: pješčanoj i olujno-sivoij i ima certifikat za zvuk Waves MaxxAudio. Tipkovinca ima pozadinsko osvijetljenje, a podržani su Wi-Fi 6. Od priključaka tu su USB 3.1 Gen 1 Type-A priključkom i dva USB 3.1 Gen 1 Type-C.

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook manja
IdeaPad Flex 5i Chromebook (13”, 6) predstavlja novo konvertibilno prijenosno računalo za Chrome OS. Dolazi u dvije boje: tamno plavoj i željezno-sivoj boji, a njegova fleksibilna šarka od 360 stupnjeva čini okretanje u bilo koji položaj sigurnim potezom za multitasking ili upravljanje pametnim kućnim uređajima. Njegov 13,3-inčni Full HD IPS LCD zaslon osjetljiv na dodir s uskim okvirom ekrana i 250 nita svjetline omogućuje vam da vidite veliku sliku bez naprezanja počevši od samo 1,35 kg mase te nudi također do deset sati na bateriji. Pogoni ga Intel Core i5 procesor 11. generacije, podržava Bluetooth 5.1 i dolazi u kombinaciji 8 GB RAM-a i 512 GB SSD. Usmjerite svoju kreativnost s opcionalnom Lenovo Digital Pen ili se razmazite s novim opcionalnim OLED panelom za do 50 puta brže vrijeme odaziva nego na LCD zaslonima.

Lenovo L15 Mobile Monitor Manja
Lenovo je predstavio i L15 USB-C mobilni monitor sa samo 860 grama mase i pruža dodatnih 15,6'' prostora na Full HD zaslonu. Jednostavno se povezuje putem USB Type-C kabela koji također može ponuditi simultani prolaz energije kroz dva uređaja (s video izlazom) povezivanjem sa samo jednim kabelom kao elegantnim rješenjem. Monitor je tanak svega 6 mm s naprednom tehnologijom slabog plavog osvjetljenja za ugodnu cjelodnevnu upotrebu. Može se prebacivati u portretni način rada pomoću podesivog nožnog postolja.
Nova Lenovo LC50 modularna web kamera povezuje se USB kablom, s jednim od novopredstavljenih monitora. Ova Full HD 1080p web kamera s ugrađenom sposobnošću naginjanja, dvostrukim mikrofonima za poništavanje buke i četverostrukim digitalnim povećanjem pretvara gotovo svaku sobu u prikladan video konferencijski centar. Također se odlikuje izvrsnom audio-vizualnom kvalitetom te fizičkim zatvaračem leće i crvenim LED indikatorskim svjetlom koje vas obavještava jesu li kamera ili mikrofon uključeni.

Lenovo LC50 Monitor Webcam manja
Lenovo L32p-30 monitor ima veliki 31,5-inčnog 4K IPS zaslon s HDR10 tehnologijom koja pruža 90-postotni DCI-P3 opseg boja omogućujući tako preciznije izvođenje, integrirane zvučnike i brojnim priključcima (HDMI 2.0, DP1.2, USB Type-C, 4 x USB 3.2).
Lenovo L27m-30 monitor dizajniran je da zadovolji višestruke potrebe, od svakodnevnog rada i učenja na daljinu od kuće, do ležernog igranja video igara s nevjerojatnim vremenom odaziva od 4 ms. Uživajte u njegovom 27-inčnom Full HD IPS zaslonu s brzinom osvježavanja od 75 Hz, certificiranom od strane TÜV Rheinland EyeSafe® za slabo plavo osvjetljenje koje ublažava naprezanje očiju bez ispiranja slika. Njegov ergonomski stalak omogućuje podizanje, naginjanje, zakretanje i okretanje.
Što se tiče cijena, IdeaPad 5i Chromebook će imati cijenu oko 399 eura s PDV-om, IdePad Flex 5i imat će istu početnu cijenu, a dostupni će biti od srpnja. Prijenosni L15 mobilni monitor kreće od 229 eura, LC50 web kamera za monitor 99 eura, dok će L32p-30 monitor imati cijenu od 479 eura, a manji 27 inčni 299.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hrpa noviteta iz Lenova uključujući dva Chromebooka i Mobilni L15 monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.