Lenovo predstavio novi P12 Pro tablet i dodatke za veću produktivnost

Lenovo predstavio novi P12 Pro tablet i dodatke za veću produktivnost

Novi Lenovo Tab P12 Pro prvi je tablet od kompanije koji dolazis a 5G povezivošću, te je wireless sustav fokus uređaja.

Lenovo TAb P12 Pro teži svega 1 kg sa cjelokupnim paketom za lako nošenje, a sam tablet teži 565 grama. Tablet ima debljinu od svega 5,63 mm, a sprijeda imate 12,6-inčni zaslon kojeg također krase vrlo tanki rubovi.

Zaslon koristi AMOLED tehnologiju za odličan prikaz sadržaja, a ima rezoluciju od 2560 x 1600 piksela koji mjenja brzinu osvježavanja od 60 do 120 Hz, ovisno o sadržaju. Svjetlina od 600 nita također omogućuje korištenje tableta danju, a standardni poput HDR10+ osiguravaju vrlo atraktivnu multimedijsku reprodukciju.

 

LenovoTabletP115G

Sa Snapdragon 870 čipsetom i 8 GB RAM memorije tablet osigurava rad i u multitasking načinu, kao i gaming bez problema. Pored 5G mobilne mreže, tablet podržava i WiFI 6 tehnologiju za novu razinu brzine i kada je mreža opterećena. 

Uz tablet, opcionalno možete koristiti i magnetiziranu tipkovnicu zajedno sa naslonom. Omogućuju veću razinu produktivnosti i precizniji rad na tabletu. Tu je i dodatna Precizion Pen 3 olovka za kretanje zaslonom bez ostavljanja packi, te možete i njome pisati kao po papiru.

 

Lenovo Smart Wireless Earbuds Pairing Devices

Tablet proširuje svoju korisnost zahvaljujući "Project Unity" aplikaciji koja sustav prširuke kao radnu površinu primjerice laptopu i drugim Windows sustavima, dovoljna je jedna šifra za login na oba sustava, a istovremeno može vrtjeti vlastite aplikacije kao i biti dodatan zasnom drugom računalu. Sustav je naravno obogaćen dodatnim specifičnim mogućnostima koje svakako potražite na webu.

Od dodataka tu su i nove Lenovo Smart Wireless earbuds slušalice koje se lagano povezuju sa Android i Windows sustavima, a istovremeno mogu biti povezane s dva te se prebacivati po potrebi. Imaj IPX4 certifikat te su otporne na primjerice zunojenje te ih se lagano može oprati. 

Dostupnost novih sustava još nije fiksirana, no očekuju se oko listpoada ove godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo predstavio novi P12 Pro tablet i dodatke za veću produktivnost - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.