Motorola najavila dolazak novog Moto G60 na domaće tržište - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Motorola najavila dolazak novog Moto G60 na domaće tržište

Motorola najavila dolazak novog Moto G60 na domaće tržište

Motorola se pohvalila većim prisustvom na tržištu u regiji, a sada donosi udaran novi mobitel po vrlo atraktivnoj cijeni

Motorola Razr foldable podigla je popularnost brenda vraćanjem kultnog dizajna u moderno okruženje te je među rijetkima koji nude funkcionalan mobitel sa preklopnim zaslonom koji je uistinu impresivno malenih dimenzija.

Zatim je tu i Motorola Edge 20, novi mobitel sa vrhunskim kamerama, 5x optičkim zoomom te OLED zaslonom. No, danas je u fokusu Motorola Moto G serija mobitela koja je i najbolje prihvaćena u Europi jer nudi flagship mogućnosti za manje novaca.

Nova Motorola Moto G60

U Europu ako sada dolazi Motorola Moto G60, mobitel koji se već dokazao na Indijskom tržištu te donosi atraktivne detalje po prihvatljivoj cijeni. Motorola tvrdi kako je ovo najbolji Moto G model do sada, sa optimalnim omjerom cijene i performansi.

Niz funkcija uređaja ističe mobitel od konkurencije, a to su najbolja kamera u Moto G seriji - 108 MP, ultraširoka kamera koja je ujedno i macro kamera, 32 MP kamera za selfije, 6000 mAh baterija sa do 54 sata rada, 20 W punjač dolazi u paketu. FullHD+ zaslon sa 120 Hz osvježavanjem, Snapdragon 732G sa 6 GB RAM memorije, audio utor, MicroSD proširenje, 128 GB memorije, premaz za IP52 otpornost na vlagu.

Ove specifikacije dolaze po izuzetno atraktivnoj cijeni za prednaručivanje od svega 1899 kuna što je iznimno kompetitivno u ovom cjenovnom rangu.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Motorola najavila dolazak novog Moto G60 na domaće tržište - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.