Sonos je predstavio novu generaciju Beam soundbara za televiziju

Sonos je predstavio novu generaciju Beam soundbara za televiziju

Sonos je najavio Beam (Gen 2), novu verziju svoje kompaktne pametne zvučne trake za TV, glazbu, igre i drugo.

Nova Beam traka pruža nadograđeno, sveobuhvatnije zvučno iskustvo s naglašenijom dubinom i jasnoćom, kao i podršku za Dolby Atmos. Beam (Gen 2) bit će globalno dostupan od 5. listopada po cijeni od 3799 HRK, a predbilježbe su otvorene već sada na Sonos.com.

Novi Beam nadograđuje iskustvo kućnog kina. Kompatibilan je s više od 100 streaming usluga dostupnih u aplikaciji Sonos i obožavatelji mogu očekivati uzbudljiva poboljšanja zvuka, dizajna i pakiranja, uključujući:

3D audio uz Dolby Atmos: Impresivna zvučna tehnologija koja vas stavlja u središte zbivanja, bilo da osjećate avione kao da lete iznad vas, čujete korake koji se kreću po prostoriji ili čujete soundtrack filma svuda oko sebe.

Poboljšani zvuk, ista veličina: S većom procesorskom snagom i novorazvijenim postupnim nizom zvučnika, Beam usmjerava i lokalizira zvuk po prostoriji za uistinu živopisno iskustvo. Zvučnik je sada također kompatibilan s HDMI eARC sučeljem na vašem televizoru, tako da svoje omiljene filmove i igre možete doživjeti u zvuku još veće razlučivosti uz podršku novih audio formata.

Elegantniji dizajn: Ažurirana polikarbonatna rešetka koja je precizno perforirana omogućuje zvučniku da zvuči sjajno i da se bez problema uklopi u vaš dom, baš poput Sonos Arc-a.

Jednostavno, sigurnije postavljanje: Sa samo dva kabela i novim mogućnostima NFC-a, postavljanje je besprijekorno i možete početi slušati već u nekoliko minuta. Jednostavno otvorite aplikaciju Sonos, slijedite nekoliko upita i dodirnite svoj telefon na Beam.

 

Možete prilagoditi Beam-ov zvuk s Trueplay tehnologijom, koja detektira i prilagođava zvučnik refleksijama zidova i namještaja, pružajući vam najbolje iskustvo slušanja s obzirom na raspored u vašoj sobi.

Beam (Gen 2) bit će dostupan od 5. listopada po cijeni od 3799 HRK na sonos.com i putem uključenih maloprodajnih kanala.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sonos je predstavio novu generaciju Beam soundbara za televiziju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.