Na police stigao Huawei Watch GT 3

Na police stigao Huawei Watch GT 3

Krenula je službena prodaja Huawei Watch GT 3 serije pametnih satova na hrvatskom tržištu.

Radi se o najnovijim proizvodima Watch GT serije pametnih satova, a odlikuju se zanimljivim dizajnom, dugim trajanjem baterije te nizom funkcija za praćenje zdravlja i fitnessa. U Vidilabu smo recenzirali prethodni Watch GT2, a karakteristike novog sata možete usporediti s ostalim aktualnim modelima na našem nedavnom usporednom testu.

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije verzije, od 46mm i 42 mm. Uređaj je lagan (42,6 grama odnosno 35 grama), a ima poseban dizajn zakrivljenog stakla koje odlično prijanja na zapešću. Izrađen je od laganog i čvrstog nehrđajućeg čelika i ima zakrivljeno 3D staklo. Za korisnike je dostupno preko 10000 različitih pozadina sata.Huawei Watch GT 3 pametni sat opremljen je TruSeen™ tehnologijom praćenja otkucaja srca 5. generacije. Pomoću nje korisnik u svakom trenutku može provjeriti svoj puls, razinu zasićenosti kisika u krvi, razinu stresa te čak i temperaturu kože.Putem Huawei Health aplikacije sat korisnika podsjeća, na primjer, da popije vodu, uzima lijekove ili ide spavati na vrijeme.

Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 3 nudi više od 100 različitih načina vježbanja. Planovi treninga potpuno su prilagođeni navikama vježbanja i trenutnoj kondiciji korisnika, a glasovni podsjetnik sata korisniku pruža informacije o napretku i njegovoj fizičkoj spremi. Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava.
Ovaj pametni sat kompatibilan je s preko 30 aplikacija, uključujući najpoznatije fitness aplikacije, pružajući korisniku poboljšano iskustvo korištenja.
Huawei Watch GT 3 dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a svaka veličina dostupna je u dvije različite verzije. Preporučena prodajna cijena Huawei Watch GT 3 od 46mm, s metalnom i Active black narukvicom, iznosi 2.699,00 odnosno 2.199,00 HRK. Cijena Watch GT 3 od 42mm, sa Milanese zlatnom i Elegant white narukvicom, iznosi 2.499,00 odnosno 2.199,00 HRK. Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Na police stigao Huawei Watch GT 3 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.