Stigao Samsung Galaxy S21 FE 5G

Stigao Samsung Galaxy S21 FE 5G

Stigla je nova generacija FE telefona iz Samsunga koji označava Fan Edition, a radi se o Samsung Galaxy S21 FE 5G modelu.

Ideja iza FE serije je odabrati one značajke flagship serije koje su najbitnije korisnicima i predstaviti nešto oslabljeni i zamjetno pristupačniji uređaj. Vizualno, S21 SE 5G prati dizajn originalne prošlogodišnje flagship serije s posebnim izrezom za kameru kojeg Samsung naziva Countour-Cut. Telefon ima staklo na prednjoj strani kojom dominira Dynamic AMOLED zaslon dijagonale 6,4 centimetra te brzine osvjeđavanja 120 Hz i rezolucije 1080 x 2400 piksela.

Galaxy S21 FE body manja 2

Stražnja strana izrađena je od plastike koja je prvi od ustupaka prema nižoj cijeni. Sa strane je Samsung stavio aluminijski okvir. Telefon dolazi u četiri boje: maslinasta, lavanda, bijela i grafitna. S21 FE 5G dolazi s baterijom kapaciteta 4500 mAh, a ima i brzo punjenje od 25W. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 888 čipset, a dolazi u kombinaciji od 6 ili 8 GB radne memorije i 128 ili 256 GB prostora. Što se tiče stražnjih kamera, tu su 12 megapikselna glavna kamera s optičkom stabilizacijom, 8 MP telefoto kamera s trostrukim optičkim zoomom i 12 MP ultraširoka.

Galaxy S21 FE manja body Unaprijeđena je opcija Night Mode za još bolje fotografiranje u mraku. Prednja kamera ima 32 megapiksela, a donosi i AI Face Restoration koja poboljšava izgled nakon snimanja. Telefon dolazi s Android 12 operativnim sustavom i One UI 4 nadogradnjom od Samsunga. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigao Samsung Galaxy S21 FE 5G - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.