Samsung predstavio Freestyle, prijenosni projektor pun featurea - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Samsung predstavio Freestyle, prijenosni projektor pun featurea

Samsung predstavio Freestyle, prijenosni projektor pun featurea

Mini projektori sve su popularniji na tržištu, a Samsung se ubacio sa vlastitim rješenjem koje koristi njihov prepoznatljivi dizajn.
Samsung Freestyle prijenosni je projektor koji prikazuje FullHD 1080p sliku na zid uz pomoću LED rasvjete snage 550 nita. Koristi se jedinstven stalak koji omogućuje 180° zakretanje, a može se dodatno nadograditi sa alternativnim dodatcima poput onoga za spajanje na napajanje umjesto žarulje ili dodavanjem dodatne baterije za dulji rad. 
Ima ugrađen 5W zvučnik koji projicira zvuk u svim smjerovima oko projektora tako da nije bitno gdje ga postavite. Izvana, podržava USB napajanje iz power bankova, ima i HDMI utor, a možete ga povezati i Bluetoothom s mobitelom. No, dolazi i sa vlastitim OS-om nalik Samsungovim televizorima pa se sam spaja na WiFi mrežu i nudi sve popularne streaming aplikacije za gledanje multimedije.
 
The Freestyle Product KV 04
Jednom postavljen, sam optimizira rad kako bi slika uvijek bila ravna (auto-keystone i auto-level) te za punjenje, projektoru treba USB power delivery sa 20 V (50 W). Na tržište dolazi početkom veljače, a dok točna cijena kod nas još nije poznata, u SAD-u košta 899 USD.
 
 

Još bolji televizori

Uz novi projektor, predstavljeni su novi modeli televizora unutar svojih serija pa tako Samsung donosi bolje Micro LED televizore, poboljšanu Neo QLED tehnologiju te veći izbor dimenzija za Lifestyle seriju televizora koji sada dolaze i sa matiranim zaslonom. 
Micro LED televizori sada dolaze i u manjim dijagonalama od 110", 101" te 98" što je impresivno s obzirom da se radi o panelima koji koriste prave RGB LE diode te nemaju nedostatke OLED panela dok istovremeno pružaju iznimnu svjetlinu.
 
MICRO LED 2v2
Ovi televizori idealni su za HDR sadržaj te podržavaju 100% DCI i Adobe RGB raspon boja, a opremljen je sa zvučnicima na svim rubovima televizora.
Neo QLED televizori dolaze sa novim procesorom koji omogućuje još naprednije funkcije gradacije sa 12 na 14 bita i HDR-a zahvaljujući preciznijoj kontroli Mini LE dioda koje služe kao backlight.
 
 
 
 
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio Freestyle, prijenosni projektor pun featurea - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.