Garmin predstavlja nove Camper modele satelitske navigacije

Garmin predstavlja nove Camper modele satelitske navigacije

Satelitske navigacije Camper 895/1095 donose velike zaslone, poboljšani sadržaj putovanja i pojednostavljeno planiranje dolaska korištenjem satelitskih slika parkova za kampere i kampova visoke rezolucije.

Novi modeli dizajnirani su poput velikih tableta od 8 i 10 inča dijagonale, Camper 895 i Camper 1095, a prilagođeni su stilu života kampera i kampiranja. Serija se može pohvaliti novim skupom funkcija koje pomažu vozačima kampera pri manevriranju u većim vozilima, nudeći preporučene rute na temelju veličine i težine njihovih rekreacijskih vozila ili prikolica.

Osim prilagođenog rutiranja vozila i unaprijed učitanog sadržaja za putnike, satelitska navigacija može pojednostaviti dolazak pomoću satelitskih slika BirdsEye, koje prikazuju živopisne poglede iz zraka za većinu adresa i lokacija, uključujući kampove i parkove. Novi navigatori uključuju opciju karte podijeljenog prikaza koja prikazuje aktivnu rutu s jedne strane, s pregledom preostale rute i nadolazećih vremenskih uvjeta1 s druge strane.

 

Novi Camper 895 i Camper 1095 uključuju nekoliko osnovnih navigacijskih funkcija za nadogradnju iskustva za bilo koju avanturu kampiranja:

·         Mnoštvo unaprijed učitanih informacija za putnike, uključujući popis kamper parkova, sadržaj iz ACSI-ja, Campercontacta, Trailer’s PARKa, ocjene putnika na Tripadvisoru i milijune popularnih točaka interesa s Foursquarea.
·         Zeleni vodič iz MICHELINA, uključujući slike, detaljne opise i ocjene, govori vam za što vrijedi zaustaviti se.
·         Ruta ekoloških zona daje smjernice i upozorenja o ekološkim zonama na ruti.
·         Uključuje ažuriranja karte i dolazi s unaprijed učitanim punim kartama Europe i Južne Afrike. Plus, pristup dodatnim preuzimanjima karata putem Garmin Expressa za Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Australiju i Novi Zeland, Bliski istok i Sjevernu Afriku.
·         Planiranje putovanja postalo je jednostavno putem aplikacije Garmin Drive, omogućujući putnicima da planiraju svoj kurs prije polaska.
·         Garmin Voice Assist omogućuje korisniku upravljanje satelitskom navigacijom glasom, dok ugrađena Bluetooth tehnologija daje korisniku mogućnost upućivanja i primanja poziva bez ruku kada je satelitska navigacija uparena s aplikacijom Garmin Drive.
·         Primajte prometne informacije u stvarnom vremenu, vremensku prognozu, cijene goriva i pametne obavijesti kada je uparen s aplikacijom Garmin Drive.

 

Putnici mogu jednostavno koristiti svoje nove Camper satelitske navigacije s nizom kompatibilnih Garmin proizvoda i usluga (prodaju se zasebno) dizajniranih za poboljšanje i pojednostavljenje putovanja, uključujući:

·         Rezervne kamere – BC 50 bežićne rezervne kamere ili kompatibilne kamere treće strane na žicu3 uparuju se sa satelitskom navigacijom Camper kako bi prikazale što je iza vozila kada vozite unatrag
·         Garmin PowerSwitch – kompaktna digitalna sklopna kutija za praktično upravljanje 12-voltnom elektronikom vozila kao što su svjetla, ventilatori i više

 

Camper 895 ima maloprodajnu preporučenu cijenu od 689.99€, dok Camper 1095 ima maloprodajnu preporučenu cijenu od 889.99€.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin predstavlja nove Camper modele satelitske navigacije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.