Slušalice koje će voljeti svako uho

Slušalice koje će voljeti svako uho

Bose QuietComfort Earbuds II najnovije su flagship slušalice američkog proizvođača audio tehnike koje će jednostavno očarati svakog tko ih proba.

QuietComfort Earbuds II predstavljaju najbolje od Bose flagship ponude bežičnih slušalice, popularnih „bubica“. Earbuds II donose najimpresivniji zvuk oblikovan za vaše uši s vodećom tehnologijom poništavanja buke na tržištu i dugotrajnom reprodukcijom.

 

Korak naprijed

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_06_prilagođene_vama.jpg

Originalne Bose QC Earbuds izašle su 2020. godine, a nešto manje od dvije godine kasnije Earbuds II uspjele su podići ljestvicu kvalitete u svakom pogledu. Nove Bose flagship slušalice lakše su i manje od originalnog modela, dok je kućište za punjenje čak 30% manjih domenzija te lakše za 20 grama. Slušalice dolaze s nekoliko nastavaka za bolju prilagodbu i ne postoji uho koje Bose Earbuds II neće zadovoljiti – kako kvalitetom zvuka, tako i premium dizajnom.

 

Kako rade?

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_03_pogled_iznutra.jpg

Vaše slušalice šalju testni zvuk koji otkriva karakteristike vašeg ušnog kanala koji se vraća u slušalicu. Tamo ga detektira ugrađeni mikrofon, a slušalice optimiziraju poništavanje buke i kvalitetu zvuka kako bi vam pružile najbolji mogući zvuk.

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_02_eartips_i_bands.jpg

Postavite slušalice u uho uz pomoć mekanih čepova i stabilizirajućih traka u tri veličine. Zatim pokrenite Fit Test u aplikaciji Bose Music da vidite jeste li odabrali ispravnu veličinu.

 

Uključite se i isključite

Doživite čisto blaženstvo u tihom načinu rada (Quiet Mode) dok prigušujete sve zvukove iz okoline s najboljim sustavom za uklanjanje buke na svijetu. Ako želite biti svjesni svoje okoline, Aware Mode pruža dovoljno propusnosti da čujete svoju okolinu ili se pridružite razgovoru s prijateljima.

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_04_aware_i_quiet_mode.jpg

Uz ActiveSenseTM tehnologiju Aware Mode može u potpunosti neutralizirati buku ili je smanjiti na prihvatljivu razinu.

Uz Simple Touch tehnologiju kontrolirajte glasnoću, upravljajte glazbom odgovarajte na telefonske pozive čak i kad vam pametni telefon nije pri ruci.

 

Do 24 sata uživanja u zvuku najbolje kvalitete

Jedan od najvećih problema malih slušalica ili bubica je baterija. Vrijeme reprodukcije znatno je kraće u odnosu na naglavne slušalice, no ako imate nove Bose Earbuds II neće vas zadesiti sudbina većine malih slušušalica. Uz Earbuds II uživajte u glazbi ili razgovorima do 24 sata. Da, dobro ste pročitali, a sad ćemo objasniti kako to funkcionira.

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_04_do_24_sata_reprodukcije.jpg

Po punjenju Bose QuietComfort Earbuds II pružit će vam do 6 sati neprekidne reprodukcije. Dodatnu snagu i glazbenu rapsodiju omogućit će kućište za punjenje od fine crne plastike koje sadrži tri dodatna punjenja. Svako punjenje ima dodatnih 6 sati reprodukcije, odnosno 18 sati uz kućište uz 6 sati po baznom punjenju. Ukupno do 24 sata reprodukcije. Uz Earbuds II ne morate se bojati izbivati duže ili biti udaljeni od punjača.

Napunite ih, koristite, ispraznite. Napunite uz kućište za punjenje i opet koristite pa ispraznite i tako tri puta.

 

Osjetite razliku

Realističan i uravnotežen zvuk krajnji je cilj. Za postizanje ciljeva najzaslužnije su posebno prilagođene inovativne tehnologije ugrađene u Earbuds II slušalice.Zaboravite na neugodnu tišinu zbog nerazumijevanja sugovornika tijekom telefonskih poziva ili izjava poput: "Molim, ništa te ne razumijem."

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_app_1-1.jpg

Zahvaljujući ugrađenim mikrofonima koji filtriraju buku iz okoline, Earbuds II slušalice omogućuju da se vaš sugovornik usredotoči na vaš glas.

 

Personalizirajte

Prilagodite slušalice svom stilu, ipak su oblikovane tako da pristaju svima. Osnovne postavke mogu se dodatno nadograditi fleksibilnim izjednačavanjem zvuka u aplikaciji Bose Music. Podesite basove, srednje i visoke tonove po svom ukusu.

 

Usporedba Earbuds i Earbuds II

Glavna prednost Earbuds modela s oznakom II je što su 30% manje u odnosu na originalni model te dolaze s najboljom na svijetu ANC tehnologijom ili na hrvatski s aktivnim poništavanjem buke. Originalne Earbuds također imaju ugrađenu svjetski priznatu tehnologiju poništavanja buke i nećete pogriješiti ako se odlučite za stariji model te pritom i malo uštedite.

Druga razlika je što noviji model ima podršku za CustomTune audio. Drugim riječima, CustomTune zvučna kalibracija je tehnologija koja kalibrira audio i poništavanje buke precizno i jasno prema personaliziranim postavkama prilagođenih vašem ušnom kanalu.

Kod oba modela dostupan je Aware Mode kao i Adjustable EQ. Trajanje baterije je jednako. Do 6 sati po punjenju uz jednu razliku. Kućište originalnih slušalica donosi dva dodatna punjenja, dok kućište Earbuds II slušalica donosi jedno dodatno punjenje više.

Uz dugotrajnost baterije, veličinu i CustomTune tehnologiju, valja istaknuti još jednu razliku. Earbuds dolaze s tri nastavka mekanih čepića (eartips), dok Earbuds II uz tri nastavka čepića dolazi i s tri veličine stabilizacijskih traka za savršeno prianjanje svakom uhu.

 

Bose_QuietComfort_Earbuds_II_fit_kit_1-1.jpg

Zadnja razlika su dimenzije. Bose je i tu otišao korak dalje. Earbuds II su manje u svakom pogledu.

 

Earbuds: 39mm H x 26mm W x 27mm D (jedna slušalica)

Earbuds II: 30mm H x 17,2mm W x 22,4mm D (jedna slušalica)

Originalne i nove Bose Earbuds imaju određene prednosti. Za jedne je to cijena, a za druge najnovija tehnologija. U konačnici oba modela moguće je prilagoditi vama. Personalizirati proizvod uvijek je plus, a pogotovo kad se radi o slušalicama. Ipak je njihova glavna misija audio reprodukcija.

Bilo da se radi o gledanju filmova i serija na mobitelu ili slušanja glazbe ili još osobnije razgovora s drugom osobom. Svaki od navedenih elemenata ima dio osobnog, dijela kojeg ne želimo dijeliti s okolinom. Upravo zato Bose Earbuds su pravi izbor za vas. Bose QuietComfort Earbuds i Earbuds II prilagođene su vama audio tehnologijama i dizajnom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Slušalice koje će voljeti svako uho - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.