Thermaltake stolica rashlađuje pozadine gamera aktivnim hlađenjem

Thermaltake stolica rashlađuje pozadine gamera aktivnim hlađenjem

Thermaltake je nedavno predstavio novi dodatak u njihovoj Comfort seriji gaming stolaca. 

Novi X Comfort Air je dizajniran s aktivnim zračnim hlađenjem koji će gamerima pružati bar malo rashlađenja u najvećim ljetnim vrućinama dok istovremeno pruža veliku udobnost.

Svi Thermaltakeovi stolci dijele iste osnovne ergonomske značajke i mogućnosti podešavanja. Na stolici se može podesiti visina, nagib naslona, kut nagiba cijele stolice, zaključavanje tog kuta, i podešavanje naslona ruku. Također konstrukcija i materijali su gotovo isti kao i u njihovim ostalim stolicama. Glavna značajka X Comfort AIR stolca je njegovo aktivno zračno hlađenje. Sistem se sastoji od 4 ventilatora velikog pritiska koji su ugrađeni u sjedalo stolice. Kabel napajanja se priključuje u kontrolnu kutiju koja se nalazi na stražnjoj strani stolice. Poput hlađenog sjedala u autu i sjedište na ovom stolcu je presvučeno s perforiranom umjetnom kožom koja omogućuje protok zraka od ventilatora ali za razliku od automobilskih sjedala, nema ventilatora u naslonu.

Thermaltake tvrdi da njihov sistem može rashladiti sjedalo za 1.5 stupnjeva Celzijusa što je manje nego li smo očekivali ali po njihovim navodima se dosta osjeti. Što se tiče  ventilatora, Thermaltake navodi da postoje samo 3 brzine rada ventilatora i da je njihova buka 32 decibela ali nigdje ne navode pri kojoj brzini.

Thermaltake X Comfort AIR dolazi u crvenoj i crnoj varijanti i može se odmah kupiti na njihovim stranicama po cijeni od 500$.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake stolica rashlađuje pozadine gamera aktivnim hlađenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.