Strix Raid DLX 7.1 Izvor: rog.asus.com

ASUS najavio Strix Raid DLX, Strix Raid Pro i Strix Soar 7.1 gamerske zvučne kartice

Jedan od tri najveća svjetska proizvođača prijenosnih računala namijenjenih najširem krugu korisnika, ASUS, najavio je zvučne kartice sa 7.1 surround zvukom visoke definicije. Kvaliteta im je 192KHz/24-bit, a sadrže i Perfect Voice tehnologiju za eliminiranje buke.

Strix Raid DLX je premium zvučna kartica koja ima ESS SABRE9016 digitalno-analogni konverter (DAC) — 32-bit/24-bit DAC visokih performansi. Konverter isporučuje zvuk s odnosom između signala i šuma (SNR) od 124dB.

Strix Raid Pro i Strix Soar dolaze sa ugrađenim ESS SABRE9006A DAC-om visokih performansi koji donosi zvuk s odnosom između signala i šuma (SNR) od 116dB. Low-dropout (LDO) regulatori i Nichicon FineGold, Nichicon Muse i German WIMA kondenzatori Hi-Fi klase omogućavaju napajanje i filtraciju napona.

Strix Raid Pro 7.1 PCIe gaming sound card set 980x728

Strix Raid Pro

 

Strix Raid DLX, Strix Raid Pro i Strix Soar imaju ugrađeno pojačalo za slušalice, dok Raid DLX i Raid Pro posjeduju Raid Mode i Audio Control Box, koji zajedno omogućavaju brzo podešavanje načina rada bez potrebe prekidanja igre, navodi se u PR priopćenju.

Strix Raid Mode omogućava korisnicima Strix Raid DLX i Strix Raid Pro zvučnih kartica da sačuvaju svoje postavke kao presete, tako da ih kasnije mogu brzo ponovno aktivirati ili deaktivirati uz pomoć posebne Raid tipke koja se nalazi na Audio Control Box-u (kontrolnoj kutiji).
Kontrolna kutija za podešavanje zvuka sadrži i konvencionalni obrtni potenciometar za podešavanje intenziteta zvuka i nivoa Raid Mode-a. Ovaj potenciometar ima dvostruku funkciju, pa se koristi i kao tipka za izbor izlaza, odnosno tipke za prebacivanje zvuka sa slušalica na zvučnike i obrnuto.

Strix Raid DLX, Strix Raid Pro i Strix Soar zvučne kartice dolaze u paketu sa Sonic Studio softverom čije se sučelje sastoji od samo jednog ekrana (taba) na kojem se nalaze sve potrebne opcije.

Strix Soar 7.1 PCIe gaming sound card 980x813

Strix Soar

 

Sonic Studio ima i mogućnost upravljanja Sonic Radar Pro, tehnologijom koja precizno određuje odakle dolaze razni zvuci u igri, kao što su koraci ili pucnjevi, i prikazuje ih u posebnom okviru na ekranu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASUS najavio Strix Raid DLX, Strix Raid Pro i Strix Soar 7.1 gamerske zvučne kartice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.