Asusov monitor MG28UQ dolazi s 28-inčnim 4K UHD ekranom

Asusov monitor MG28UQ dolazi s 28-inčnim 4K UHD ekranom

Tajvanski Asus predstavio je novi model svog monitora, koji dolazi s 28-inčnim ekranom baziranim na TN panelu.

Asus u vrlo kratkom roku predstavlja svoje nove proizvode, predstavivši tako u manje od dva tjedna VivoMini računalo, tri gaming matične ploče za B150, tipkovnicu Horus GK200 i Sabertooth Z170S matičnu ploču. Nije prošlo dugo vremena "odmora", najavivši sada novi monitor MG28UQ.

28-inčni monitor namijenjen gamerima dolazi s vremenskim odzivom od 1ms, podrškom za Adaptive-Sync tehnologiju, koja rješava probleme pucanja ekrana i slabih frame rateova, i rezolucijom od 3840 x 2160. Gustoća piksela mu iznosi 157 ppi, a osvježavanje 60 Hz. Maksimalna snaga osvijetljenja dolazi do 330cd/m2, dok je kut vidljivosti 170 stupnjeva za horizontalni i 160 stupnjeva za vertikalni način.

lhd

U odnosu na konvencionalni 28-inčni 1920 x 1080 monitor, Asusov monitor pruža više detalja i tri puta više onscreen prostora, dok su slike puno oštrije i detaljnije, navodi se na službenoj stranici pokazujući i vizualni primjer.

Baziran je na TN panelu, pružajući mnogobrojne kompanijine opcije poput GamePlus (in-game poboljšanja), GameVisual (optimizacija prikaza u šest načina rada) i Ultra-Low filter plavog svjetla (za što manje umaranje i štetu očiju). Putem OSD menija tu opciju moguće je namjestiti na četiri različita stupnja, ovisno o potrebi korisnika. Prisutna je i flicker-free tehnologija koja smanjuje treperenje ekrana, čime smanjuje mogućnost oštećenja očiju. Gaming monitor ima i certifikat TUV Rheinland laboratorija u Njemačkoj.

5ms1ms

Sam ekran se može namještati u četiri različite pozicije: pivot (od nula do plus 90 stupnjeva), okretanje (od minus do plus 60 stupnjeva), visina (od nula do 150 mm) i nagib (od plus dvadeset do minus pet stupnjeva).

Od konekcije pruža dva HDMI 1.4a porta, te po jedan port za HDMI 2.0 i DisplayPort 1.2. Tu su i dva USB 3.0 porta za brzo punjenje mobilnih uređaja prilikom igranja. U sebi ima ugrađena dva zvučnika od po dva Watta.

Za sada nema nikakvih informacija o dostupnosti ili cijeni ovog gaming monitora.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusov monitor MG28UQ dolazi s 28-inčnim 4K UHD ekranom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.