Oppov ekspert za selfie, F1 Plus smartfon, dolazi u svibnju po cijeni od 389 eura

Oppov ekspert za selfie, F1 Plus smartfon, dolazi u svibnju po cijeni od 389 eura

Isporuka novog F1 Plusa od Oppoa krenula je od ovog tjedna, dolazeći na europsko tržište sljedeći mjesec.

Sama kompanija još je prošli tjedan izjavila kako je novi F1 Plus zapravo samo internacionalna verzija njihovog R9 modela smartfona koji je zadužen za kinesko, tajvansko, singapursko i australsko tržište. F1 Plus tako dolazi s 5,5-inčnim AMOLED ekranom s 1080p rezolucijom (zaštićen Gorilla Glassom 4) i osmojezgrenim Mediatekovim MT6755 procesorom. Radna memorija sastoji se od 4 GB, dok je interna pohrana 64 GB proširiva do 128 GB.

Oppo F1 Plus 2

Kompanija je stavila fokus mobitela na selfije, hrabro tvrdeći da je njihov F1 Plus "selfie ekspert". Isto kao i njihov R9, tako i ovaj smartfon ima zanimljivu opciju u kojoj prednja kamera ima više MP nego stražnja, što je neuobičajeno kod današnjih mobitela. Selfie kamera ima 16 MP s f/2.0 otvorom blende i 78 stupnjevitim pogledom. U nju je ugrađena ISOCELL tehnologija koja smanjuje smetnje između piksela, te poboljšavaju čistoću slike. Stražnja je 13 MP i ima veći otvor blende od f/2.2 i kut vidljivosti od 80 stupnjeva.

Oppo F1 Plus 3

Touch Access tehnologija pomaže u bržem otključavanju mobitela s otiskom prsta, a sama kompanija navodi kako je otključavanje moguće za 0,2 sekunde. Baterija sadrži 2850 mAh s opcijom VOOC Flash Charge za brže punjenje. Dimenzije su mu 151.8 x 74.3 x 6.6 mm, dok je težina 145 grama. Pružena su dva modela boje, zlatna i zlatno-ružičasta. Operativni sustav je nešto stariji, Android 5.1 s ColorOS 3.0.

Oppo F1 Plus 4

Na europskom tržištu smartfon će se prodavati početkom svibnja po cijeni od 389 eura (oko 2.913 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Oppov ekspert za selfie, F1 Plus smartfon, dolazi u svibnju po cijeni od 389 eura - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.