AGON by AOC otkriva dva ultrawide gaming monitora

AGON by AOC otkriva dva ultrawide gaming monitora

AOC pod svojim AGON brendom donosi dva nova monitora od 34 inča (86 cm) za ljubitelje ultrawide iskustva.

Novi modeli dolaze pod nazivima AOC GAMING CU34G2XE/BK i njegov brži high-spec srodni model, CU34G2XP/BK. Ovi monitori pomno su dizajnirani kako bi pomaknuli granice imerzivnog gameanja istovremeno pružajući izvanrednu vrijednost. CU34G2XE/BK i CU34G2XP/BK pristupačni su modeli koji gamerima nude panoramski pogled na gaming s brojkama visokih performansi.

U samoj srži ovih monitora nalazi se zakrivljeni 1500R VA panel koji se može pohvaliti WQHD rezolucijom (3440x1440, omjer širine i visine 21:9), pružajući neviđenu razinu dubine u gaming svijetu.

CU34G2XE_BKR_-_mini.jpg

 

Dok se CU34G2XE/BK ističe sa svojom stopom osvježavanja od 144 Hz i HDR10 podrškom, CU34G2XP/BK pomiče granice s vremenom odziva do 1 ms GtG i brzinom osvježavanja od 180 Hz uz podršku za DisplayHDR 400.

Ove značajke osiguravaju da igra ostane živopisna, a kretanje impresivno glatko.

 

CU34G2XE/BK

Monitor dolazi opremljen sa 1500R zakrivljenim VA panelom u WQHD (3440x1440) rezoluciji s jasnoćom koja pridonosi grafičkom gaming prikazu. Pripremljen je za glatko gameanje sa svojom impresivnom brzinom osvježenja od 144 Hz. Značajno, kroz funkciju MBR (Motion Blur Reduction), monitor postiže nevjerojatnih 1 ms MPRT, čime efekt duhova postaje stvar prošlosti.

 

AOC_CU34G2XE.jpg

CU34G2XE/BK podržava HDR10, što mu omogućuje primanje HDR signala. Ova značajka pojačava živopisnost boja. Svestranost povezivanja obećana je s 1x DisplayPort 1.4 i 1x HDMI 2.0 priključcima.

Monitor je dizajniran imajući na umu i funkcionalnost i fleksibilnost. Dolazi s jednostavnim, ali čvrstim postoljem koje nudi nagibno podešavanje, omogućavajući korisnicima pronalazak savršenog kuta gledanja. Dodano, podržava VESA 100 montažu, pružajući mogućnost korištenja držača monitora kao što je AOC AM420B za dodatnu fleksibilnost.

 

CU34G2XP/BK

Za one koji žude za još boljim performansama i traže dodatnu prednost u svojem gaming iskustvu, CU34G2XP/BK je u centru pažnje.

 

CU34G2XP_BK_FTR.jpg

S poboljšanom brzinom osvježavanja od 180 Hz, obećava još glađe iskustvo gameanja. Zahvaljujući svojim pixel overdrive značajkama, ovaj monitor postiže vrijeme odziva do 1 ms GtG, prikazujući svoju brzinu prikladnu za natjecateljsko gameanje.

Nije sve u brzini; također je certificiran s VESA DisplayHDR 400, osiguravajući duboke kontraste i živopisne vizuale, pričama ili naslovima s sporijim tempom. Štoviše, njegov MPRT od 1 ms, koji se može postići putem MBR načina rada, čini ga idealnim za scenarije natjecateljskog gaminga gdje se računa svaka milisekunda.

Baš kao i njegov srodni model, ovaj model se ponosi s impresivni 99% sRGB rasponom boja, čineći ga svestranim izborom ne samo za gamere, već i za stvaraoce sadržaja ili zadatke izvan gaming svijeta. Ovaj model pruža dodatni poticaj za povezivanje s 2x DisplayPort 1.4 i 2x HDMI 2.0 priključka za spajanje više izvora.

Osim gameanja, ergonomsko postolje (s podešavanjem visine, nagiba i zakretanja) spremno je učiniti svaku aktivnost ergonomskim snom.

 

Oba modela donose Adaptive-Sync podršku, dok CU34G23XP/BK ima podršku za AMD FreeSync Premium za avanturu gameanja bez trganja slike.

Oba modela podržavaju AOC-ov prilagođeni softver G-Menu za kontrolu OSD-a, za unaprijeđenje korisničkog iskustva. Uz Flicker-Free tehnologiju, Low Blue Mode i Shadow Control, AOC štiti oči korisnika dok im pruža vidljivost u slabo osvijetljenim gaming scenarijima.

Svaki model nadalje podržava Picture-in-Picture i Picture-by-Picture načine za prikaz dvaju izvora istovremeno.

 

AOC GAMING CU34G2XE/BK s 144 Hz bit će dostupan za kupnju od sredine prosinca 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 359 €, dok će mu srodni model CU34G2XP/BK s 180 Hz biti dostupan od prosinca 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 €.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AGON by AOC otkriva dva ultrawide gaming monitora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.