Epson WorkForce Enterprise AM-C

Epson WorkForce Enterprise AM-C

Kompaktan dizajn i niska potrošnja energije uz odlične performanse za moderan ured

Serija poslovnih multifunkcijskih pisača WorkForce Enterprise AM-C ima visoku produktivnost do 60 stranica u minuti, pri čemu se koristi inkjet ispis bez upotrebe topline što pridonosi održivosti i učinkovitosti. Istovremeno pisači zahtijevaju manje održavanja radi inkjet tehnologije i puno rjeđe zamjene potrošnog materijala zbog velikog kapaciteta spremnika.

Moderni uredski pisači trebaju, pored učinkovitog i jeftinijeg ispisa, odgovoriti na brojne zahtjeve. Organizacije moraju razmišljati o održivosti, potrošnji energije, ali i o standardnim brigama kao što su održavanje uređaja i smještaj u prostor. Epson je predstavio seriju WorkForce Enterprise AM-C s tri pisača, AM-C6000, C5000 i C4000, koji predstavljaju moderne 4-u-1 uređaje naprednih tehnoloških rješenja. Najjači model AM-C6000 ističe se ispisom 60 stranica u minuti i najkraćim vremenom do kraja ispisa prve stranice od 4,5 sekundi.

 

Brzine i mogućnosti

Model C5000 sposoban je ispisati 50 stranica u minuti, a C4000 njih 40, pri čemu je maksimalna razlučivost ispisa za cijelu seriju 600 x 2.400 dpi. WorkForce Enterprise AM-C ima mogućnost skeniranja 60 stranica u minuti, odnosno 120 slika u slučaju obostranog skena. Kako se nastoji smanjiti potrošnja papira u uredima, skenirani dokumenti mogu se direktno s uređaja poslati putem FTP mrežne mape, Microsoft SharePointa, spremiti na USB uređaj ili poslati elektroničkom poštom. Performanse kopiranja istovjetne su onima za ispis, od 40 do 60 stranica u minuti. Ova poslovna serija podržava niz aplikacija za mobilni ispis i ispis iz oblaka, počevši s Epson Smart Panelom, ispisom s emaila, te opcijama remote print driver i scan-to-cloud.
Standardni kapacitet ladica za papir iznosi 1.150 listova, i može se proširiti modulima do ukupno 5.150 listova.

WorkForce Enterprise AM-C serija dolazi s velikim 10,1’’ zaslonom u boji koji omogućuje različite veličine ikona, ali i nove korisničke postavke poput upravljanja jednim dodirom, skeniranje s početnog zaslona i druge funkcionalnosti. Ako ste ljubitelji custom rješenja, moguće je odabrati vlastitu pozadinu za ovaj zaslon. Aplikacija Smart Panel omogućuje upravljanje višenamjenskim uređajem putem telefona ili tableta. Epsonova aplikacija nudi sve opcije koje su dostupne i na pisaču.

417a3368.jpg

Upravljačka ploča: Enterprise AM-C serija dolazi s velikim 10,1’’ ekranom koji ima prilagodljive veličine ikona i moguće je mijenjati svijetlu i tamnu temu te pozadine

 

Tehnologija i održivost

Epsonova Enterprise serija odlikuje se inovativnim sustavom tinte koji dodatno poboljšava kvalitetu ispisa i pouzdanost. Epson koristi tehnologiju bez korištenja topline za ispis Micro Piezo, a kako bi inkjet ispis bio precizniji i kvalitetniji, razvijena je Precision Core tehnologija. Posljedično, ova serija uređaja ima jednostavnije servisiranje, brže cikluse čišćenja, i za djelatnike najvažnije, bržu inicijalizaciju. Što se tiče čišćenja glave pisača i drugih servisnih postupaka, oni se mogu pokrenuti udaljeno i za njih se može napraviti raspored izvan radnog vremena.
Osim tehnologije ispisa, zbog podizanja transportne trake okomito radi pomicanja sustava tinte i smanjenja prostora oko spremnika za papir, WorkForce Enterprise AM-C serija je znatno kompaktnija i lakše će se uklopiti u organizaciju. Uređaji se mogu modularno nadograditi s uređajem za završnu obradu spajalica kao posebnom jedinicom ili unutarnjim uređajem za završnu obradu. Moguće je ugraditi dodatne pretince za papir, čitač kartice za provjeru autentičnosti, Super G3 telefaks ploču za tri linije telefaksa, te brave spremnika ukoliko želite zaštiti pretince za papir u javnim prostorima.
Tiha jedinica za klamanje ili završnu obradu knjižica bez topline omogućuje klamanje u kutovima za do 50 listova i može ispisati 3.000 listova (knjižica) ili 4.000 listova (spajalica). S podrškom za offset slaganje, uređaj za završnu obradu brošura također može proizvesti do 20 listova uvezenih klamanjem i tri napola presavijena ili trostruko presavijena lista. Unutarnji uređaj za završnu obradu može slagati, pomicati i spajati vaše dokumente na tri različita položaja i podržava dodatno bušenje s dvije ili četiri rupe.

Jedna od stvari na koju se mislilo prilikom dizajna i razvoja Epson uređaja je održivost. Ona se očituje u klasičnim opcijama dvostranog ispisa, mogućnostima upravljanja dokumentima poput stvaranja i direktnog slanja s višenamjenskog uređaja, ali i u osnovnoj ispisnoj tehnologiji serije. Budući da se radi o uređajima za ispis bez upotrebe topline, štedi se vrijeme do prvog ispisa. Posljedično, ova tehnologija troši manje energije jer ne upotrebljava toplinu za zagrijavanje. Cijeli pisač ne posjeduje grijaću jedinicu što rezultira značajnim energetskim uštedama. U odnosu na laserske pisače, poslovni inkjet uređaji koriste manje pomičnih i zamjenskih dijelova, pa nema potrebe za mijenjanjem bubnja, grijača itd.
S manje dijelova u samoj konstrukciji pisača, smanjuje se i broj potrebnih intervencija što je bitno za kontinuitet poslovanja.

21gro_bijpro_std_13_panelon.jpg

 

Upravljanje ispisom i dokumentima

Epsonova serija poslovnih pisača ima snažnu softversku podršku. Uz uređaje dolazi niz alata koji poboljšavaju performanse i produktivnost kao što su Epson Device Admin za udaljenu kontrolu i upravljanje opremom s jednog mjesta. Za organizacije kojima je sigurnost na prvom mjestu, Epson Print Admin je poslužiteljsko rješenje za provjeru autentičnosti korisnika.
Softverske opcije omogućuju unaprijeđenje čitavog workflowa u organizaciji. Uređaji omogućuju skeniranje, spremanje i dijeljenje dokumenata unutar organizacije uz Document Capture Pro opciju. Podržani su uz to mobilni ispis i ispis iz oblaka. Epson Remote Services je aplikacija za udaljeno praćenje i upravljanje uređajima iz oblaka koji omogućuje daljinsku dijagnostiku.
Brzina prvog ispisa, volumen stranica u minuti te inovativne i održive tehnologije ispisa uz visoku modularnost i najmodernije tehnološke opcije za upravljanje ispisom i dokumentima čine WorkForce Enterprise AM-C seriju pogodnom za organizacije svih veličina koje trebaju pouzdano rješenje.

 21gro_bijpro_fet_25aX.jpg

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epson WorkForce Enterprise AM-C - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.