Gaming i online nastava nikad nisu bolje izgledali

Gaming i online nastava nikad nisu bolje izgledali

Pisanje seminarskih radova, virtualna nastava i pripremanje materijala za nju nisu nimalo zabavni kad operirate s jednim monitorom. Pitajte bilo kojeg studenta.

Mahniti Alt+Tab dok pokušavate istovremeno pratiti što vam predavač priča, zapisivati bilješke i zapravo shvatiti rečeno se ponekad čini kao nemoguća misija.  

LG_Monitor-1-7.jpg

U školske klupe bez puno muke

Kad želimo poboljšati svoje iskustvo u radu, prosječnom korisniku će misli isprva skrenuti prema nabavci još jednog, po mogućnosti, identičnog monitora. No postoji i alternativa koja bi se mnogima mogla svidjeti više i od toga – jedan zakrivljeni UltraWide monitor koji će vam omogućiti da bez problema bilježite bitne informacije u jednoj trećini ekrana, u drugoj držite Zoom ili Teams, a u trećoj preglednik za dodatno istraživanje.

LG_Monitor-1-8.jpg

Jednom kad školski sat ili predavanje završe, prebacite se u potpuni način produktivnosti i istovremeno pišite rad u jednoj polovici ekrana dok u drugoj čitate akademske radove ili proučavate podatke u tablici. Nećete imati potrebe za konstantno skretanje pogleda ili prebacivanje iz jednog programa u drugi. Vjerujte, oči i vrat će vam biti zahvalni.

Upravo za takav način rada LG je ponudio cijelu liniju Premium UltraWide monitora, a jednog od njih smo mi nedavno imali priliku isprobati. LG 34WP65C je zakrivljeni QHD monitor na čijoj ćete nativnoj rezoluciji 3440 x 1440 imati čak 33% više prostora nego na standardnoj 1920 x 1080 rezoluciji.

Zavladajte gaming scenom

LG_Monitor-1-3.jpg

LG je u ovaj 34-inčni monitor upakirao VA zaslon s brzinom osvježavanja od čak 160 Hz, zbog čega će svaki vaš pokret mišem biti gladak i izvršen s milimetarskom preciznošću. Stoga jednom kad završite s poslom, zavalite se u stolac i upalite vašu najdražu igru jer ovaj monitor će unaprijediti i vaše gaming iskustvo.

Ne samo da su VA zasloni sad već naširoko poznati po svojoj prednosti u odnosu na IPS zaslone po pitanju kontrasta, što rezultira dubljim crnim bojama, već LG 34WP65C dolazi i s „Black Stabilizer“ tehnologijom koja će vam pomoći razaznati protivnike, čak i kad se skrivaju u sjenama.

LG_Monitor-1-4.jpg

Ta mogućnost će posebice pomoći onim igračima koji se nađu u užarenoj bitki u Warzoneu i sličnim naslovima jer zadnje što vam treba je da vas u kutu neke zamračene prostorije dočeka kamper kojeg niste ni vidjeli.

Uz vrhunsku brzinu osvježavanja, duboke crne boje, ali i AMD-ovu FreeSync Premium tehnologiju, uživat ćete u fluidnom gameplayju bez zastajkivanja, a vaša kompetitivna prednost bit će zajamčena.

LG_Monitor-1-5.jpg

Kako bismo isprobali sve te nove tehnologije, mi smo se uputili u Apex Legends gdje smo bez problema ugledali protivnike čak i na većoj udaljenosti. Nismo samo sigurni je li to do 33% više ekrana na kojem možemo vidjeti protivnike ili do „Black Stabilizer“ tehnologije koja nam je olakšala razaznati protivnika od njegova okoliša.

LG_Monitor-2.jpg

Uz FPS-ove, LG UltraWide monitor pomogao nam je i u trkaćim igrama jer smo jednostavno vidjeli više staze – gdje su auti i bolidi oko nas; a sigurni smo da će vam pomoći i u MOBA-ma jer ćete na ovom monitoru prije vidjeti protivničke heroje koji vas žele zaskočiti, nego što biste to mogli na standardnoj rezoluciji.

LG_Monitor-1.jpg

Lijep k'o slika

LG_Monitor-6.jpg

Uronite u akciju s ovim LG monitorom. Lagana zakrivljenost monitora omogućit će vam da se upustite u avanturu pred vama i zaigrate na najvišem nivou. Bez obzira radi li se o trkaćoj igri, pucačini ili kompetitivnom naslovu, osjećat ćete se bliže akciji no ikad prije. S obzirom da monitor s tri strane praktički ni nema bezel, zaboravit ćete da vi zapravo ne sjedite u bolidu Formule 1 i vozite VN Italije ili da vaše ime zapravo nije Lara Croft.

LG_Monitor-1-2.jpg

Na četvrtoj, donjoj, strani monitora pronaći ćete komande kojima upravljate postavkama monitora, ali i dva zvučnika snage 7W ako se odlučite prebaciti sa slušalica.

LG_Monitor-4.jpg

U postavkama se uz značajke kao što su FreeSync poigrajte i svim drugim mogućnostima ovog UltraWide monitora od LG-a. Za još bolju kvalitetu slike pobrinut će se HDR10 standard koji će donijeti pravu razliku u prikazu boja i svjetline na zaslonu, dok tehnologija za smanjenje motion blura na 1ms garantira da ćete vidjeti svaki potez svog protivnika praktički u stvarnom vremenu.

LG_Monitor-5.jpg

Nakon dugog dana učenja i gejmanja podignite te nakosite monitor i opustite se uz najdražu seriju ili film u predivnom 21:9 formatu slike. Rekuperirajte se i pripremite za novi dan pun užitka u gejmanju uz LG-ev 34-inčni Premium UltraWide monitor.  

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gaming i online nastava nikad nisu bolje izgledali - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.