Epson EcoTank L3250 – jednostavnost i funkcionalnost za svakoga

Epson EcoTank L3250 – jednostavnost i funkcionalnost za svakoga

U industriji gdje se stalno priča o ulošcima “neobično kratkog” vijeka, Epson se već dugi niz godina okrenuo potpuno transparentnom pristupu dopunjavanja boja u printer.

a12879_ecotank-lifestyle_1_4_printer-clean-001_et-2810_l3250.jpg

Pričamo o njihovoj EcoTank inicijativi kojom su klasične uloške zamijenili bočicama s tintom gdje znate i vidite točnu količinu tinte koju kupujete, ulijevate u printer i zatim koristite, s jednostavnim praćenjem stanja za slijedeće nadolijevanje.

20lou2_mdx_blk_11_2_jpg.jpg

EcoTank pristup osigurava da niti kapljica tinte ne prođe nepotrošena, što ujedno ovaj pristup čini i najpovoljnijim po strani ispisa, idealnim za korištenje u kućnom printu. Zato vam danas za Black Friday predlažemo njihov EcoTank L3250 model iznimno lako dostupan u velikom broju dućana.

Cijena mu se također kreće od oko nekih 180 € - 220 €, a uvijek se isplati pratiti dućane za potencijalnu veliku uštedu jednom kada Black Friday pokuca na vrata. Ušteda kod korištenja EcoTank modela također se može osjetiti i kod cijene naknadnih kupovanja tonera s obzirom na njihovu cijenu i dobivenu količinu boje s obzirom da se Epson može pohvaliti s trajanjem seta za ispis dovoljnim da ga koristite oko tri godine.

l3250_png_l3250.jpg

Jedan set priloženih boja može ispisati do 6.500 stranica u boji i do 8.100 crno-bijelih stranica prema ISO standardu, no količina ispisanih stranica uvelike će ovisiti o sadržaju koji na njih ispisujete. Ovaj printer ima brzinu ispisa oko 10 stranica u minuti, ponovno na temelju ISO standarda.

a13317-productpicture-hires-hr-hr-l3250_printer_yield_images_cee.jpg

Ove specifikacije čine ga idealnim za kućnu i Home Office upotrebu gdje je povoljan ispis bez straha da ćete ostati bez tinte u ključnom trenutku od visoke važnosti. Osim klasičnih papira, može printati i 10 x 15 cm slike bez rubova, a brzi pregled trgovina pokazao je i neke koje nude upravo takav sjajan papir za fotografije kao besplatan dodatak ponudi uz sam printer.

Zaokružena priča

Što bi bio printer bez ukomponiranog skenera koji se nalazi na vrhu kućišta te ima rezoluciju 1.200 x 2.400 DPI-ja. Jednostavan je za korištenje, a omogućuje vam spremanje slika na računalo ili jednostavno kopiranje stranica.

No, cijelu priču zaokružuju Smart funkcije ovog printera. Naime, osim mogućnosti povezivanja na vašu kućnu WiFi mrežu, na njega se možete povezati i direktno WiFi-jem te upravljati putem Epsonove aplikacije.

20lou2_mdx_blk_14_jpg.jpg

Kontrola je vrlo jednostavna, a omogućuje vam brzo upravljanje dokumentima što uvelike ubrzava cijeli proces. Naime, vrlo lako možete s maila poslati dokument na print, ispuniti ga i potpisati, skenirati preko aplikacije i odmah poslati mailom dalje.

No, nije sve posao. Bez većih problema možete printati fotografije direktno s mobitela, samo stavite sjajan papir namijenjen fotografijama za dobivanje najboljih rezultata. Slike možete printati i na klasičan papir, a ponuditi će vam se veliki broj mogućih formata i omjera kako biste mogli dobiti željeni izgled slike.

20lou2_mdx_blk_41_1.jpg

Tako s jednostavnim korištenjem mobilne aplikacije možete dobiti ogromnu svestranost s ovim printerom te ga se stavlja uz rame modelima sa zaslonom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epson EcoTank L3250 – jednostavnost i funkcionalnost za svakoga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.