Hisense 65UXKQ

Hisense 65UXKQ

Mini-LED za maksimalni užitak

Dočekajte zimu spremni za duge filmske maratone i igranje najnovijih igara uz Hisense pametni TV na kojem ćete moći razaznati svaku pahulju snijega.

 

Dani postaju sve kraći i hladniji, a gusta magla već polako mijenja sjajna sunčana jutra. Sve manje nas van vuče pjev ptica koje polako odlaze u toplije krajeve, a sve jači je zov tople dekice na kauču ili fotelji. 

Duge subotnje večeri ubrzo će zamijeniti kišne subotnje noći. U takvim trenucima nema slađeg nego ušuškati se u najdražu dekicu i uz vrući čaj upaliti film koji ste mjesecima iščekivali.

Jesen i zima su neslužbeno poznate kao godišnja doba za gledanje fantasy i znanstveno-fantastičnih filmova, za što vam trebaju najbolja slika i najkvalitetniji zvuk, bez obzira gledate li nove epizode Star Wars serija ili ste po 14. put upalili Gospodara prstenova.

Za to bi vam idealno mogao poslužiti novi Mini-LED pametni televizor Hisense 65UXKQ koji će vam uz pomoć Cinestage X Surround tehnologije s 4.1.2 multi-kanalnim Surround zvukom i Dolby Atmos funkcionalnosti donijeti savršen zvuk dostojan Hansa Zimmera.

Ako vam to nije dovoljno, UX TV također ima i WiSA mogućnosti. Drugim riječima, nećete se morati mučiti sa silnim kablovima kako biste spojili kućno kino na svoj Hisense televizor, već ćete sve moći odraditi bežično.

Uhvatite svaki detalj svake scene s ovim IMAX Enhanced televizorom jer ćete zahvaljujući ovom formatu dobiti čak 26 posto više slike na ekranu u odnosu na standardne UHD televizore. Hisense se kod 65UXKQ hvali i Filmmaker mode načinom rada uz pomoć kojeg ćete uroniti u svijet koji vam je redatelj htio dočarati.

 

MABAGOR-515Wx515H.jpg

 

Redatelju pomaže i Backlight: Mini-LED X tehnologija uz pomoć koje ćete primijetiti detalje koje dosad nikad niste mogli uloviti – svaku pahulju snijega ili mucicu na Kevinovoj božićnoj vesti dok po tko zna koji put gledate Sam u kući s obitelji. S 5.000 lokalnih zona zamračivanja, crna će biti zaista crna, dok će svjetlina biti ekstremna.

Iako je osvjetljenje slike kvalitetnih 650 nita, maksimalno osvjetljenje je znatno veće – čak 1.500 nita, zbog čega će vam na ovom 4K Ultra HD TV-u svaka sličica filma izgledati kao umjetnina.

 

hisense.jpg

 

Za kvalitetu slike će se brinuti i Hi-View Engine X procesor, čija snaga će vam omogućiti 65.536 razina osvjetljenja, a kao šlag na tortu Hisense je nadodao i Dolby Vision IQ te HDR10+ tehnologiju zbog čega će doživljaj svakog trenutka biti očaravajuć.

Hisense se pobrinuo i za gejmere koji se spremaju za duge noći uz Call of Duty: Modern Warfare III i Forzu Motorsport. Probijte se na prvo mjesto tablice i zavladajte scenom uz pomoć Game Mode Pro načina rada koji vam donosi osvježavanje slike od 144 Hz za kompetitivnu prednost, u odnosu na standardnu Vsync frekvenciju od 120 Hz.

65UXKQ dolazi sa četiri HDMI 2.1 najnovija priključka preko kojih ćete moći spajati svoje uređaje od kojih dva imaju VRR (Variable Refresh Rate) mogućnosti. Stoga spojite svoju konzolu na jedan od tih dvaju priključaka i uživajte u savršenoj fluidnosti slike bez ikakvih „kidanja“ sličica na ekranu koja se mogu dogoditi kad osvježenje TV-a nije sinkronizirano s brojem sličica koje u sekundi vaša konzola pošalje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense 65UXKQ - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.