AOC predstavio novi MiniLED gaming monitor

AOC predstavio novi MiniLED gaming monitor

AGON by AOC najavljuje lansiranje novog modela monitora AOC GAMING Q27G3XMN/BK.

Spojili su MiniLED tehnologiju s gaming performansama u ovom monitoru od 27 inča (68,6cm). Namijenjen je gamerima koji traže HDR iskustvo s bogatim bojama, za što će, prema AOC-u, igrači platiti odličnu cijenu.

Q27G3XMN/BK dolazi s Fast VA panelom, QHD rezolucijom (2560x1440) koja je idealna za moderni gaming i MiniLED pozadinskim osvjetljenjem koje podržava 336 dimming zona.

Iz AOC-a se ponose s certifikatom VESA DisplayHDR 1000 koji ovaj monitor posjeduje, što je jedan od najviših standarda za HDR, što mu omogućuje prikaz dubokih crnih tonova i najsvjetlijih točaka na istom ekranu.

Slika1_1.jpg

Koristeći dubinu boje od 10 bita (8 bita + FRC), monitor proizvodi 1,07 milijardi boja i visoku pokrivenost raspona boja (+95% DCI-P3).

Veličina od 27 inča i QHD rezolucija rezultiraju visokom gustoćom piksela prikazujući oštar tekst i slike. Isto tako, s brzinom osvježavanja od 180 Hz i izvanrednim vremenskim odzivom do 1 ms GtG, monitor osigurava da gameri ostanu na vrhu u svijetu kompetitivnog gaminga.

Q27G3XMN/BK opremljen je ergonomskim postoljem koje nudi mnogobrojne mogućnosti podešavanja visine, nagiba, zakretanja i prilagođavanja, osiguravajući da svaki gamer može podesiti individulne postavke za maksimalnu udobnost.

Značajke kao što su Flicker-Free tehnologija i Low Blue način rada daju prednost dobrobiti korisnika tijekom turnira i maratonskih gaming sesija.

Slika2_1.jpg

Dodatna nijansa s funkcijom Shadow Control daje gamerima prednost, omogućavajući im podešavanje razina sjene i istaknutih detalja kako bi savršeno prilagodili vizualni doživljaj gameanja te kako bi, na primjer, lakše vidjeli neprijatelje koji se skrivaju u tamnim kutovima. Podržavajući tehnologiju Adaptivnog sinkroniziranja – Adaptive-Sync, monitor je sposoban koristiti promjenjivu brzinu osvježavanja, čime se eliminira trganje i trzanje uzrokovano nesrazmjerom sličica.

Prekrivanje nišana (Dial Point) omogućuje gamerima precizno ciljanje u FPS gaming gdje nedostaje nišan.

OSD značajke monitora također se mogu podesiti pomoću softvera AOC G-Menu ili jednostavno korištenjem OSD tipki na samom monitoru.

AOC GAMING Q27G3XMN/BK bit će dostupan za kupnju od sredine studenog 2023., po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 eura.

Q27G3XMN_BK_450x450.jpg

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio novi MiniLED gaming monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.