A1 Endpoint Protect

A1 Endpoint Protect

Pristupačna kibernetička zaštita za tvrtke uz SentinelOne licencu

SentinelOne tri je godine zaredom proglašen liderom među rješenjima za zaštitu krajnjih uređaja, a licenca je dio paketa zaštite o kojem se kroz aktivaciju, probleme i licence brinu A1 stručnjaci.

Kako svijet postaje sve više digitaliziran, tako usporedno rastu i opasnosti od cyber prijetnji. Između 2021. i 2023. godine primjetan je porast od 72% povrede podataka i u brojnim napadima zabilježeno je preko 343 milijuna žrtava malwarea ili drugih malicioznih mrežnih napada.

U vremenu kada se sve grane poslovanja jako oslanjaju na digitalne tehnologije, teško je bez robusne IT podrške pratiti tempo naprednih prijetnji, bilo da se radi o srednjim ili velikim tvrtkama. Osim ogromnih ulaganja u IT infrastrukturu, moguće se okrenuti provjerenim rješenjima koje će treća strana implementirati, a jedno od njih je sveobuhvatno rješenje za sigurnost koje kombinira detekciju, analizu, odgovor i sprječavanje prijetnji na jednom centraliziranom mjestu.

 

phishing-6926470_1920-a1.jpg

 

SentinelOne lider među sigurnosnim rješenjima

Usluga A1 Endpoint Protect osmišljena je u suradnji s tržišnim liderom za sigurnosna rješenja SentinelOne koji je tri godine proglašen najboljim za zaštitu krajnjih uređaja prema ocjeni Gartner Magic Quadrant. Kroz ovo rješenje, korisnici dobivaju SentinelOne licencu po izrazito povoljnim uvjetima, primjetno nižim od konkurencije uz dodatni benefit korisničke podrške gdje se stručnjaci A1 Hrvatska bave upravljanjem usluge uz aktivaciju, rješavanje mogućih problema, izmjenama postavki na licencama i drugim izazovima.

A1 Endpoint Protect kao managed service rješenje namijenjeno je identificiranju i reakciji na napredne prijetnje kroz više platformi i uređaja te kao takvo pruža holistički pristup sigurnosnim incidentima.

Umjetna inteligencija za zaštitu računala i servera

Čak 94% organizacija prijavilo je sigurnosne incidente putem e-maila, i upravo je sigurnost na krajnjim uređajima poput laptopa, računala i servera izuzetno bitna u ozbiljnom pristupu sigurnosti kod kompanija svih veličina. A1 Endpoint Protect, opremljen naprednom umjetnom inteligencijom za detekciju prijetnji, pruža visokokvalitetnu zaštitu za krajnje točke poput stolnih računala, laptopa i servera od širokog spektra sigurnosnih prijetnji i kibernetičkih napada. Integrira se sa različitim sigurnosnim alatima kako bi osigurao višeslojnu zaštitu, optimalnu učinkovitost i jednostavnu integraciju.

 

scam-3933004_1920-a1.jpg

 

„Svakodnevno smo suočeni sa sve naprednijim virusima, zlonamjernim softverima i kibernetičkim napadima. Stoga smo u suradnji s vodećim globalnim dobavljačem SentinelOne u ponudu uvrstili cjelovito rješenje koje će poslovnim korisnicima u raznim industrijama, uključujući financije, zdravstvo, obrazovanje, tehnologije, maloprodaju i mnoge druge, omogućiti zaštitu od sigurnosnih prijetnji po najvišim standardima vrhunske tehnologije“, izjavio je Siniša Staničić, direktor odjela ICT prodaje i rješenja u A1 Hrvatska.

Prednosti za korisnike

Neovisno o veličini tvrtke, A1 Endpoint Protect nudi potpunu zaštitu i istovremeno ima centralizirano upravljanje. Dodatno, laka je integracija i moguće ju je kombinirati s drugim sustavima za zaštitu poput Anti-DDoS zaštite, A1 Firewalla ili A1 Net Protecta. Kao i ostala enterprise rješenja, nudi visoku razinu skalabilnosti, a zahvaljujući upotrebi umjetne inteligencije prilikom zaštite smanjuje vrijeme reakcije i učinkovito koristi resurse.

U ponudi su tri različita paketa: Core, Control i Complete. A1 Endpoint Protect Core predstavlja snažno rješenje NGAV (Antivirus sljedeće generacije), namijenjeno pružanju visoke razine zaštite od neprestano evoluirajućih cyber prijetnji. A1 Endpoint Protect Control pruža napredno upravljani EPP (Endpoint Protection Platform) s unaprijeđenim kontrolama i sveobuhvatnom obranom od sofisticiranih cyber napada. A1 Endpoint Protect Complete donosi upravljano XDR (Extended Detection and Response) rješenje, osiguravajući snažne sigurnosne mjere za potpuno otkrivanje prijetnji i učinkovit odgovor. Cijena jedne licence za jedan uređaj, ovisno o odabranom paketu i ugovornom odnosu, kreće se od 1,70 € do 3,50 € mjesečno ili od 22,80 € do 39,60 € godišnje, bez potrebe za dugoročnim ugovorom. U usporedbi, neka konkurentska rješenja nude slične funkcionalnosti po cijenama koje se mogu kretati i do 100 € godišnje.

 

ai-generated-8640895_1920-a1.jpg

 

Korisnička podrška

Jedno od ključnih prednosti ovog rješenja je prilagođeni i lokalizirani pristup. A1 Hrvatska osigurava implementaciju, konfiguraciju i optimizaciju kroz tim stručnjaka i korisničke podrške. Kako telekom ima direktnu vezu s proizvođačem nagrađenog rješenja, nudi se brže rješavanje potencijalnih problema i pristup novim informacijama ili ažuriranje proizvoda. U paket je osim kvalitetne korisničke podrške uključeno savjetovanje, obuka i implementacija dodatnih komplementarnih sigurnosnih rješenja, što tvrtkama ostavlja više prostora za bavljenje primarnom djelatnošću bez pretjerane brige oko svakodnevne sigurnosti.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

A1 Endpoint Protect - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.