Samsung predstavio novu Galaxy J seriju pametnih telefona

Samsung predstavio novu Galaxy J seriju pametnih telefona

Južnokorejski gigant donosi J7, J5 i J3 u metalnim kućištima i super AMOLED zaslonima s full HD rezolucijom.

Kako Samsung tvrdi, Galaxy J7 "sadrži vrhunsko metalno kućište i super AMOLED zaslon s full HD razlučivosti, duži vijek trajanja baterije i 3 GB radne memorije." J7 i J5 su opremljeni prednjom kamerom od 13 megapiksela poboljšane rezolucije i stražnjom kamerom od 13 megapiksela s LED bljeskalicom, a dodatna poboljšanja u odnosu na prethodnu seriju su i ta da Galaxy J7 i J5 sadrže čitač otiska prsta.

Samsung Galaxy J7 gold

Model J5 također donosi metalno kućište i super AMOLED zaslon rezolucije 1080p, a uz ta svojstva uređaj na tržište izlazi s poboljšanim prednjim i stražnjim kamerama od 13 megapiksela te proširivom memorijom pomoću microSD kartice s podrškom kapaciteta do 256 GB. J5 je također opremljen i bržim procesorom.

Samsung Galaxy J5

Naposljetku, tu je i J3 koji isto tako dolazi s metalnim kućištem, a u mogućnosti je pohraniti jednaku količinu podataka kao J7 i J5 zahvaljujući većem kapacitetu memorije (16GB) i povećanom kapacitetu radne memorije od 2GB, a može i snimiti bolje fotografije nego prije uz pomoć poboljšane 13 megapikselne stražnje kamere s preciznim autofokusom.

Samsung Galaxy J3

Galaxy J7 i J5 bit će dostupni u Europi u lipnju, dok Galaxy J3 stiže u srpnju. Cijene za hrvatsko tržište još nisu definirane. PR

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio novu Galaxy J seriju pametnih telefona - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.