HONOR Magic6 Pro službeno predstavljen i na domaćem tržištu

HONOR Magic6 Pro službeno predstavljen i na domaćem tržištu

HONOR Magic6 Pro, najnoviji flagship tvrtke HONOR, na obroncima Motovuna je doživio i svoju domaću premijeru, nakon što smo ga premijerno mogli vidjeti na MWC-u u Barceloni.

HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojem je DXOMARK dodijelio čak pet zlatnih oznaka u 2024. godini. Istaknuo se u segmentima stražnje kamere i kamere za selfie, zvuka, kvaliteti zaslona i dugotrajnosti baterije. 

Kameru je upravo u Motovunu testirao hrvatski fotograf i edukator Goran Kovačević, koji je okupljenima održao radionicu fotografije mobitelom na kojoj je prezentirao napredne postavke fotografiranja pametnim telefonom. 

HONOR_5.jpg

Sa svojom 180 MP periskopskom telefoto kamerom, HONOR Magic6 Pro bio je vrhunski alat u Goranovim rukama. 

Osim kamere, tu je i druga generacija silicij-ugljične baterije s HONOR E1 čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti. Bateriju kapaciteta 5600 mAh možete vrlo brzo napuniti uz pomoć 80 W žičanog punjenja i 66 W bežičnog. 

HONOR_4.jpg

HONOR Magic6 Pro može se napuniti do 100 posto za svega 40 minuta. 

Tu je još i staklo zaslona koje je izrazito otporno, što HONOR pripisuje s poboljšanjem gustoće kristala od 50 posto. To bi, prema njima, sposobnosti apsorpcije udaraca trebalo poboljšati do deset puta u usporedbi s običnim staklom. 

thumbnail_Fotografirano_s_HONOR_Magic6_Pro.jpg

HONOR Magic6 Pro u prodaji je od prošlog tjedna kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, a preporučena cijena iznosi 1.299 eura. Uređaj dolazi u crnoj i zelenoj boji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR Magic6 Pro službeno predstavljen i na domaćem tržištu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.