Predstavili HONOR 90 Smart pametni telefon

Predstavili HONOR 90 Smart pametni telefon

HONOR 90 serija, koja je predstavljena prošle godine, dobila je novo pojačanje u pogledu HONOR 90 Smart modela.

Mobitel dolazi s glavnom kamerom od 108 MP i pozamašnom baterijom od 5.330 mAh, koja će bez problema izdržati cijeli dan.

HONOR 90 Smart, prema proizvođaču, može podržati do 16,6 sati video streaminga, 17,9 sati pregledavanja društvenih medija ili 37,8 sati poziva. 

HONOR_90_Smart.jpg

Dolazi i sa zaslonom od 6,8 inča, koji podržava FHD+ rezoluciju. 

HONOR 90 Smart dolazi i sa značajkama za udobnost očiju kao što su cirkadijani noćni prikaz i dinamičko zatamnjenje. Uređaj je za nisku emisiju plave svjetlosti dobio i TÜV Rheinland certifikat.

HONOR-90-Smart-3-vidilab-objava.jpg

U njega je ugrađeno 4 GB radne memorije, s tim da je ovaj mid-range mobitel opremljen i HONOR RAM Turbo tehnologijom koja dio flash memorije pretvara u RAM za dodatnih 4GB RAM-a. 

Za pohranu je tu 128 GB interne memorije, što će korisnicima biti dovoljno prostora za tisuće slika, pjesama, itd. Ako popunite taj prostor, posavjetujte se s našom temom Proljetno čišćenje mobitela, nakon čega će vaš mobitel biti spreman za još mnoštvo sadržaja. 

HONOR_90_Smart_2.jpg

HONOR 90 Smart dostupan je u crnoj i zelenoj boji kod maloprodajnih partnera tvrtke HONOR po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 eura. Kupci će također na poklon dobiti HONOR Choice Earbuds X5.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavili HONOR 90 Smart pametni telefon - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.