Garmin Instinct 2X Solar

Garmin Instinct 2X Solar

Kada nemate vremena za osvrtanje

Izbacivanjem Instinct 2X modela, Garmin sada i ovu seriju satova nudi u tri veličine, s ogromnim brojem opcija i za najzahtjevnije korisnike.

Instinct serija od svojeg starta bila je namijenjena onima koji neće maziti svoj sat. Specifično je dizajniran da bude otporan na udarce, gotovo sve nepovoljne uvjete i elemente u kojima se može pronaći i s lakoćom nastaviti kucati. Povrh svega toga, uz malo sunca svaki dan, trajanje baterije postaje lako zaboravljiva stavka.

Instinct 2X modeli svi dolaze sa Solar opcijom, odnosno imaju mogućnost punjenja baterije kada su izloženi suncu. U ponudi su četiri boje standardne verzije i još dvije unutar Tactical serije. Solarni panel pokriva svu ravnu površinu pod staklom koja nije zaslon, a nešto rjeđi premaz (10%) je i preko vidljivog zaslona za maksimiziranje punjenja baterije solarnom energijom koja satu omogućuje beskonačan rad dok god se dnevno nalazi na suncu barem tri sata, što će funkcionirati od proljetnih do jesenskih mjeseci. Veći sat ima veću bateriju i veći solarni panel, pa su i specifikacije impresivnije. Dok standardni model ima „neograničenu“ bateriju u nekoliko načina rada, Instinct 2X povećava tu listu i na standardni smartwatch način rada, kao i štedljivi GPS način rada koji sada također nema vremenski limit, dok god je sat izložen svakodnevnom suncu na nekoliko sati.

 

garmin-instinct.jpg

Instinct 2 serija: dolazi s Garminovim Elevate V4 senzorom kojeg nalazimo i u flaghsip ponudi Fenix 7 i Epix linija, a pokazao se vrlo preciznim u radu

 

Ovo je treća veličina u seriji od 50 mm s nešto drugačijim dizajnom, a tu su još 45 mm i 40 mm modeli. Sat je cijeli od polimera ojačanog vlaknima, a otporan je na udarce i padove što je Garmin u više navrata i demonstrirao. Sat ima lice podijeljeno na dva zaslona s manjim okruglim koji nudi dodatne istaknute informacije. Riječ je o monokromatskom transreflektivnom zaslonu kojem je u ovoj verziji povećana dijagonala na 1,1” s rezolucijom od 176 x 176 piksela, pa je sada i prikaz detaljniji jer na zaslon stane još jedan red teksta dok ste u menijima ili opcijama, za lakšu navigaciju. Satom se upravlja pomoću pet gumbi oko ruba, standardnom postavom za Garmin satove. Gumirani su, pa ih je lako pronaći, no nalaze se praktički uz samo tijelo sata kako se ne bi slučajno pritisnuli dok se bavite drugim stvarima.

Novost koju sat dobiva je LED svjetiljka s prednje strane okvira sata, kakvu imaju najnoviji Fenix Pro i Epix Pro modeli. Sastoji se od dvije bijele lampice i jedne crvene, a unutar opcija možete birati intenzitet svjetla ili pak boju, te razne efekte bljeskanja kako biste bili primijećeni. Taktičke verzije ovog sata umjesto crvene lampice koriste zelenu.

Kada gledamo novosti ovog modela, dodan mu je noviji sustav za praćenje u obliku multi-band GPS/GNSS-a. Dok dizajnom možda odskače od modernih AMOLED varijanti u ponudi, Instinct 2X sat vrlo je sličan premium Fenix ponudi po mjerama koje uzima od korisnika i podacima koje vam može ponuditi. 

 

Screenshot_20240221_140800_Connect.jpg

Svi podaci:  šalju se u aplikaciju na mobitelu, a sat vam daje i jutarnji izvještaj vašeg tjelesnog stanja na temelju podataka od zadnjeg dana

 

Screenshot_20240221_153931_Connect.jpg

Training readiness: vas obavještava trebate li trenirati danas ili odmoriti, a baziran je na skupu podataka koje je sat prikupio na prijašnjim treninzima

 

KLIKNITE ZA KOMPLETAN USPOREDNI TEST PAMETNIH SATOVA: PROLJEĆE 2024

NOVA GENERACIJA POBJEDNIKA

Dok čekamo sljedeću „veliku stvar“ u tehnologiji pametnih satova, pogledajmo koja su sve unaprjeđenja postigli razni proizvođači u zadnjoj godini.

Više informacija

  • Model: Instinct 2X Solar
  • Proizvođač: Garmin
  • Operativni sustav: Garmin OS
  • Ekran: 1,1”, 176 x 176 piksela, transreflektivni
  • Baterija: Neograničena pod suncem
  • Debljina i masa: 67 grama
  • Ustupitelj i cijena: Garmin 449,99 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Garmin Instinct 2X Solar

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Instinct 2X Solar - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.