Sharkoon Rebel P30 Gold White

Sharkoon Rebel P30 Gold White

Modularno i moćno

Jedno od vizualno najatraktivnijih napajanja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme odlikuje se snagom od 1000 W i posve modularnim dizajnom. Zajedno s vrlo dobrom energetskom učinkovitošću sve ovo ga čini odličnim odabirom za moćna računala visoke klase.


Sharkoon je nedavno proširio svoju ponudu Rebel P30 Gold napajanjima visoke klase koja su dostupna u crnoj i bijeloj boji. Crni model dostupan je u verzijama s 850, 1000 i 1300 W ukupne snage. Dok je pomalo ekskluzivan bijeli model, koji smo testirali, dostupan isključivo u verziji sa 1000 W. Radi se o modularnom napajanju velike snage koje u potpunosti podržava najnoviji standard ATX 3.0 i slijedom toga dolazi s najnovijim PCIe 5.0 (12VHPWR) priključkom za napajanje grafičkih kartica najviše klase. Putem samo jednog ovakvog priključka moguće je osigurati do 600 W snage za najrastrošnije kartice.

Rebel P30 Gold napajanje u bijeloj izvedbi izgleda vizualno iznimno atraktivno i jedinstveno. Ovo napajanje također se odlikuje impresivnom kvalitetom izrade i uzornom kvalitetom unutarnjih komponenata. Sharkoon ovdje koristi visoko kvalitetne japanske kondenzatore za bolju pouzdanost, kao i ostale tehnologije zaštite od prekomjerne struje, zaštite od previsokog i niskog napona, zaštite od kratkog spoja, te od previsoke temperature i prenapona.

Što se tiče energetske učinkovitosti ovo je 80 Plus Gold certificirano napajanje s efikasnošću od %87 pri maksimalnom opterećenju. Upravo ga to, zajedno s velikom snagom, čini odličnim odabirom za moćna gamerska i profesionalna računala.

U svojem radu nije ni prebučno. Opremljeno je s jednim 135 mm ventilatorom uz mogućnost posve pasivnog rada. Naime, sa stražnje strane nalazimo poseban prekidač kojim odabirete način rada ventilatora, koji se može ne vrtjeti dok napajanje ne dosegne određeno opterećenje.

Sharkoonovo Rebel P30 Gold napajanje u bijeloj izvedbi je jedno od najatraktivnijih napajanja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Odlično će se uklopiti u bijelo ili crno kućište, a pritom ima dovoljno snage za najnovije procesore i grafičke kartice i podržava najnovije tehnološke standarde kao što je ATX 3.0. Jedini nedostatak predstavlja nešto viša cijena. (S.P.)

 

tabl2.png

 

 

 

Više informacija

  • Model: Rebel P30 Gold White
  • Ukupna ocjena: 4,7
  • Performanse: Odlične
  • Isplativost: Vrlo dobra
  • Kvaliteta: Odlična
  • Proizvođač: Sharkoon
  • Nazivna snaga napajanja: 1000W
  • Učinkovitost, certifikat: 80PLUS Gold certifikat s efikasnošću do 87% (100% opterećenje)
  • Ventilator: 1 x 135 mm
  • Dimenzije / masa: 160x 150x 86 mm
  • Minus: cijena
  • Plus: podrška za najnoviji ATX 3.0 standard, najnoviji PCIe 5.0 priključak za grafičke kartice, energetska učinkovitost, tih rad, atraktivan i modularan dizajn
  • Ustupitelj i cijena: Sharkoon www.sharkoon.com 267 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sharkoon Rebel P30 Gold White

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sharkoon Rebel P30 Gold White - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.