ADATA Spectrix D60G

ADATA Spectrix D60G

Odlične performanse s opcijom personalizacije

ADATA se objeručki prihvatio RGB dizajna koji nam se dopao kod ovih RAM modela, pogotovo jer ujedno nudi i solidne performanse


Kada pričamo o radnoj memoriji, teško nam je pričati o performansama kada gledamo sa stajališta prosječnog korisnika, pa čak i onih koji žele bolji hardver te su spremni za njega platiti. Naime, na temelju brojnih testova i složenih konfiguracija, jednom kada DDR tehnologija sazrije, razlike u performansama mogu se izmjeriti jedino sa sintetičkim testovima koji su specijalno dizajnirani kako bi prikazali tu razliku u performansama. U velikoj većini slučaja rada računala, razlike u performansama koje su rezultat brzina RAM memorije doslovno su neprimjetne te se mogu uračunati u statističku grešku. Jedini slučaj je kada DDR4 memorijom pokrećete i integriranu grafičku komponentu, pogotovo kod AMD APU sustava. No, ako kupujete računalo sa APU procesorom, vjerojatno nećete plaćati daleko skuplju memoriju s obzirom na budžet.

D60G model RAM memorije tako je namijenjen za gaming scenu, kao i entuzijaste jer nudi visoke brzine memorije, kao i vrlo brzu responzivnost. Naravno, trebati će vam i vrhunske matične ploče da dođete do tih specifikacija. Za drugi dio kupaca, atraktivna RGB rasvjeta može ponuditi superiornu personalizaciju s obzirom da se kod RGB-a nije štedjelo. Keksi su gotovo u potpunosti obučeni u matte bijelu plastiku koja ujednačeno raspršuje rasvjetu samih modula. Tako da kada pričamo o memoriji, svatko može naći nešto na ovim modulima što će ga zanimati, no naravno s time dolazi i nešto viša cijena od prosjeka. S obzirom na dizajn, ali i performanse, vjerujemo da je cijena opravdana. Mi smo na testu imali 2 x 8 GB memorijske module, koji naravno izgledaju vrlo atraktivno. Dok savjetujemo minimalno 16 GB RAM pohrane, jamčimo da odabir samo jednog keksa od 16 GB neće imati nikakve negativne performanse na vaše iskustvo s računalom.

Više informacija

  • Model: Spectrix D60G
  • Ukupna ocjena: 4,4
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 4
  • Dojam: 5
  • Proizvođač: ADATA
  • Čip: Samsung B-die
  • Plus: velika brzina memorije, atraktivan dizajn
  • Minus: visoka cijena
  • Ustupitelj i cijena: ADATA, www.xpg.com Cijena: 950,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za ADATA Spectrix D60G

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ADATA Spectrix D60G - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.