Sony WI-C310

Sony WI-C310

Bez žice, sa žicom

Ove naizgled plastične slušalice neće vas impresionirati dizajnom, no zvuk svakako puca iznad tražene cijene

Ako želite Sonyjeve slušalice, ovaj segment za njih praktički više niti ne postoji. Model WI-C310 osnovan je u njihovoj liniji, a zapravo se radi o starijem modelu slušalica što je i razlog zašto su uopće dostupne za manje od 40 €. No kupac na budžetu i te kako bi trebao iskoristiti tu činjenicu da ubere odlične slušalice po atraktivnoj cijeni.

Ponovno, gledamo ove slušalice s obzirom na njihovu cijenu, u usporedbi s ostalima ispod 40 €. Ovaj par slušalica ipak je pri vrhu ovog cjenovnog razreda, a to se vidi u nekim dijelovima proizvoda, dok se drugdje očito limitiralo za dobivanje niske cijene. Ove slušalice ne spadaju u „True Wireless“ kategoriju, no svakako je riječ o „bežičnim“ slušalicama. Koristimo toliko navodnika jer su slušalice međusobno i dalje povezane gumiranom žicom koja se stavlja sa stražnje strane vrata te se vrlo brzo zaboravi da ih nosite. Kako bi se što više hardvera maknulo sa samih slušalica, na žici su montirane dvije plastične kutijice koje će visjeti sa svake strane vrata. Imaju podjednaku težinu, pa idealno slušalice neće naginjati na jednu stranu, no ako ste fizički aktivni dok ih nosite, tu i tamo ćete ih ipak ispravljati. Ovaj dizajn osigurava vrlo malu težinu na samim ušima što je svakako plus. Koriste se i silikonski umeci za uši te kada pronađete one koji vam idealno stoje u ušima, dobivate solidnu pasivnu izolaciju od okoline, a slušalice ne ispadaju ni za vrijeme rekreacije.

 

Sony-WI-C310--CROP-1.gif

  Gumbi za kontrolu:  su možda malo previše mekani te imaju slab odaziv na pritisak

 

Slušalice su složene za lijevo/desno uho, pa samim time desna strana kućišta koja vam je na vratu sadrži bateriju bez ikakvih dodatnih mogućnosti. Sva kontrola je na lijevoj strani, a dobivate sve potrebne mogućnosti za rad. Riječ je o fizičkim gumbima koje treba pritisnuti, što je najlakše napraviti suprotnom rukom (desnom) te imamo tri gumba. Prvi je lijevi plus koji kratkim pritiskom diže glasnoću, duljim pritiskom prebacuje pjesmu. Drugi gumb je minus koji stišava zvuk ili dugim pritiskom vraća trenutnu pjesmu na početak, a ponovnim dugim pritiskom vraća prethodnu pjesmu. Srednji gumb služi kao play/pause, dulji pritisak pali i gasi slušalice, a može se i javljati na pozive. Sa stražnje strane imate i rupicu od mikrofona, a blizina ustima daje solidnu separaciju od okolnih zvukova. Za kraj, tu je i mali pokrov ispod kojeg je USB-C utor za punjenje te nismo imali problema s punjenjem slušalica bilo kojim punjačem za mobitel. Kao plus, slušalice su magnetizirane i kada ih imate oko vrata, možete ih spojiti da ne lete uokolo.

 

Sony-WI-C310--CROP-2.gif

  Silikonski vrh:  koristi dvije vrste silikona pa se čvrsto drži za slušalicu, dok je vrlo mekan za uho

 

Zvuk slušalica za traženu cijenu je odličan te po nama definira segment. Duboki tonovi su iznenađujuće jasno definirani i jaki, a ne ometaju ostatak frekvencijskog pojasa tako da će riječi pjevača i dalje biti jasne, uključujući i ostatak instrumenata poput električne gitare i cimbala. Ako ih dobro postavite i navijete do kraja, slušalice su dosta glasne, pa će većina možda i malo smanjiti glasnoću, no ni na najglasnijim postavkama nema problema s reprodukcijom. Pozivi su također vrlo jasni i nismo imali prekide u vezi, a baterija traje do 17 sati na jednom punjenju.

 

Sony_WI-C310_ZADNJA_CROP.PNG

 

USPOREDNI TEST ENTRY-LEVEL IN-EAR BT SLUŠALICA

MJUZA NA BUDŽETU

Dok se brendovi danas natječu koji gadget mogu skuplje prodati, mi smo odlučili testirati slušalice pristupačnije kategorije

Više informacija

  • Model: Sony WI-C310
  • Ocjena: 4,29
  • Cijena: 32,95 €
  • Kvaliteta: 4,7
  • Ergonomija: 4
  • Proizvođač: Sony
  • Vodootpornost: Nema
  • Dizajn: Silikonski vrh
  • Baterija: Nepoznato
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony WI-C310

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony WI-C310 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.