Usporedni test: Koji pametni sat odabrati

Srijeda, 14 Travanj 2021 13:22
Pokazuju i vrijeme Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat

Usporedni test: Koji soundbar odabrati?

Četvrtak, 08 Travanj 2021 12:55
Najbolji soundbar do 3000 kuna Za usporedbu smo odabrali veći broj atraktivnih mainstream soundbarova, a cilj je bio vidjeti može li se i koliko poboljšati doživljaj zvuka na televiziji.

Najboljih 8 laptopa do 6000 kuna

Utorak, 02 Ožujak 2021 10:41
U potrazi za Best Buyem Premda im cijene trenutno nisu najpovoljnije, mainstream prijenosna računala i dalje su vrlo tražena roba. Provjerili smo što se trenutno na tržištu nudi u kategoriji mainstream laptopa. Može li se unatoč svemu naći best buy laptop odgovarajućih performansi, modernog dizajna i dugog vremena autonomije po povoljnoj cijeni?

Usporedni test: Koje gaming kućište odabrati?

Utorak, 05 Siječanj 2021 15:50
Odijelo čini računalo Skupili smo raznovrsna kućišta namijenjena svakodnevnim računalima. Ne budite ograničeni na osnovnu ponudu, jer uz malo traženja možete naći uistinu vrhunske modele

Veliki usporedni test: Koji M.2 PCIe NVMe SSD kupiti?

Ponedjeljak, 14 Prosinac 2020 12:56
M.2 SSD: Totalno ubrzanje Moderna gaming ili profesionalna računala danas se više ne mogu zamisliti bez iznimno brzih SSD-ova. Najnovija generacija NVMe SSD-ova koristi PCIe 4.0 sučelje za prijenos podataka i postiže do sada nezabilježene performanse. Provjerili smo što se trenutno nudi na tržištu NVMe SSD-ova, isplati li se doista kupiti najbrže PCIe 4.0 diskove te koliko je najnoviji pad cijena NVMe diskove velikog kapaciteta približio širem krugu korisnika.
Usporedni test mobitela: Postoji li savršeni smartphone? - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Usporedni test mobitela: Postoji li savršeni smartphone?

Ponedjeljak, 09 Studeni 2020 14:32
Još jedan niz smartphonea Donosimo još jedan usporedni test niza pametnih telefona, mahom flagshipa raznih brendova, kako bismo vidjeli može li se pronaći savršeni primjerak.
Super troboj tableta: Apple iPad Pro vs. Huawei MatePad Pro vs. Samsung Galaxy Tab S7+ - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Super troboj tableta: Apple iPad Pro vs. Huawei MatePad Pro vs. Samsung Galaxy Tab S7+

Četvrtak, 29 Listopad 2020 09:48
Bliži računalima, nego mobitelima Na jednom mjestu okupili smo trenutačno tri najatraktivnija tableta Apple iPad Pro, Samsung Galaxy S7+ i Huawei MatePad Pro te smo ih kroz devet kategorija detaljno testirali.
Testirali smo web trgovine informatičkom robom, pogledajte naša iskustva - 1.5 out of 5 based on 2 votes

Testirali smo web trgovine informatičkom robom, pogledajte naša iskustva

Utorak, 06 Listopad 2020 15:54
Internet kupnja putem web shopova preporučena je kupnja s obzirom na okolnosti u kojima se svijet našao. Tko je najbrži, a tko najsporiji provjerite u daljnjem tekstu.
Koji laptop do 6000 kuna odabrati - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Koji laptop do 6000 kuna odabrati

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 13:28
Svestrana klasa za sve namjene U proteklom razdoblju prijenosna računala postala su dosta tražena roba. Provjerili smo stoga što se trenutno može pronaći na tržištu u ultrapopularnoj mainstream kategoriji laptopa do 6000 kn! Mogu li novi prijenosnici s AMD-ovim Ryzen procesorima serije 4000 konačno prekinuti Intelovu dominaciju u svijetu prijenosnih računala i ponuditi nam posebno isplative mainstream laptope?
Veliki usporedni test 55 inčnih OLED, LED i QLED televizora - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Veliki usporedni test 55 inčnih OLED, LED i QLED televizora

Utorak, 25 Kolovoz 2020 09:16
Tehnološki sudar svjetova: 55-inčni OLED vs. LED OLED televizori su posljednje vrijeme postali cjenovno sve pristupačniji i na domaćem tržištu mogu se naći na iznimno povoljnim akcijama. U isto vrijeme dok razmišljamo o OLED-u kao best buy televizoru, pitamo se isplati li se uopće više kupiti LED televizor? I kod njih je puno noviteta i atraktivnih tehnologija. Testirali smo stoga 8 LED, QLED i OLED televizora kako bismo dobili odgovor na pitanje što se najviše isplati kupiti.
Stranica 1 od 9

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.