Be quiet! Bijeli PC build

Petak, 14 lipnja 2024 14:00
Hladni i skladni Ako ste spremni napustiti dosadne svakodnevne vode PC buildinga i složiti računalo koje će se istaknuti, svakako uvažite i bijelu verziju komponenti.

Tehnologija u mainstream gaming laptopima: Ljeto 2024.

Petak, 14 lipnja 2024 12:00
Sve više eura za malo više FPS-a Može li se sredinom 2024. godine pronaći dovoljno dobar mainstream gaming laptop temeljen na novijoj tehnologiji za okruglih 1.000 eura ili ipak treba dati nešto više? Istražili smo kakve se tehnologije nalaze u mainstream gaming laptopima, te isplati li se uložiti malo više kako biste kupili laptop nešto boljih osobina koji neće trajati samo jedno ljeto.

VAR tehnologija za UEFA EURO 2024

Petak, 14 lipnja 2024 10:00
VAR Tech za fair play na Europskom prvenstvu EURO 2024 bit će tehnički najnaprednije Europsko nogometno prvenstvo dosad, s tehnologijom povezane lopte, poluautomatiziranim zaleđem (SAOT) i tehnologijom gol-linije po prvi put.

Motorola Edge 50 serija

Četvrtak, 02 svibnja 2024 20:59
Spremni za nadmetanje Motorola je na predstavljanju nove Edge 50 serije potvrdila da je ozbiljni konkurent na tržištu. Sa čistim Androidom, vrlo atraktivnim dizajnima koji po prvi put uključuju i pravo drvo te kompetitivnim cijenama, Edge 50 serija je spremna za nadmetanje s konkurencijom.

Epson i Logitech sustav za konferencije: Projektor i kamere

Srijeda, 01 svibnja 2024 18:38
Oprema za moderan ured U današnjem svijetu modularnih i hibridnih ureda te načina rada, dobra komunikacija je ključ, a rješenja su lako dostupna na našem tržištu.

Proljetno čišćenje laptopa

Četvrtak, 11 travnja 2024 21:36
Metlica je tek početak Nakon uspješne revitalizacije pretrpanog mobitela, u koštac smo se primili i sa starim laptopom za koji vjerujemo da ipak može poslužiti još sezonu-dvije.

Kako optimizirati računalo za bolje gaming performanse

Četvrtak, 11 travnja 2024 20:23
Male tajne za više fps-ova Računalo vam nije dovoljno brzo? Igre djeluju istrzano uz ogroman lag? Donosimo vam veliki broj korisnih savjeta i trikova pomoću kojih ćete optimizirati performanse i održati svoje računalo u najboljoj formi.

Proljetno čišćenje mobitela

Srijeda, 06 ožujka 2024 22:10
Hrpa prostora i bolje performanse Prije ili kasnije, svi popunimo svaki megabajt pohrane na našim uređajima. Čišćenje nije najzabavniji postupak, no lako možete vratiti dosta prostora i nešto performansi za novu godinu.

Upscaling tehnologije najnovije generacije AMD FSR3 vs. DLSS3

Srijeda, 06 ožujka 2024 18:46
AI i „lažni" frameovi za bolje performanse Danas je praktički nemoguće zamisliti bilo koju noviju igru bez podrške za upscaling tehnologije kao što su DLSS i FSR. Provjerili smo kakve nam performanse i kvalitetu slike mogu ponuditi najnovije verzije upscaling tehnologija. Posebno smo se pak pozabavili kontroverznom opcijom samostalnog generiranja frameova koja potencijalno nudi ogroman porast performansi, ali ima i svoju mračnu stranu.

AI performanse na modernim računalima

Subota, 03 veljače 2024 16:18
AI - novi benchmark za mainstream računala Umjetna inteligencija je na velika vrata ušla u svijet računala, posebno kada govorimo o generativnom AI-ju. Istražili smo kakve su AI performanse mainstream računala. Koliko su moderne grafičke kartice i procesori brzi u izvršavanju zahtjevnih AI zadataka?
Stranica 1 od 19

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hardverska tema - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.