Top 10 najjačih svjetskih superračunala

Četvrtak, 23 Prosinac 2021 14:22
Fujitsuv Fugaku baziran na ARM tehnologiji predvodi listu Top 500 Superračunala najmoćniji su alati u borbi za tehnološku premoć u svijetu. Kina od 500 najjačih ima 122 superračunala, a listu najjačih računala predvodi Fugaku

Test modernih integriranih grafičkih procesora u igrama

Petak, 29 Listopad 2021 10:43
Igranje bez grafičke - Mit ili stvarnost? Možemo li novije igre igrati bez zasebne grafičke kartice? Provjerili smo koliko su doista brzi integrirani grafički procesori kod najnovijih Intelovih i AMD-ovih desktop procesora. Mogu li nam integrirani grafički čipovi pomoći da premostimo dugotrajnu GPU krizu te da lakše dočekamo neka bolja vremena?
Složite najbolji Home Office PC - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Složite najbolji Home Office PC

Utorak, 26 Listopad 2021 14:23
Kućni uredski PC za malo para Složili smo atraktivan PC za “home office” namjenu koji lagano možete upgradeati u budućnosti, kada cijene grafičkih kartica postanu pristupačnije

Best Buy Gaming PC build

Petak, 01 Listopad 2021 11:24
Beast buy PC za gaming jesen Kao najezde skakavaca, svakih nekoliko godina ponovno zakuha kopanje raznih kriptovaluta. To automatski znači i višestruki skok cijena komponenti. Kroz zadnje tjedne cijene su počele pomalo padati, a mi smo složili najisplativiji stroj za bezbrižnu radnu, školsku i gaming jesen.

Kako poboljšati gaming performanse bez nove grafičke kartice?

Utorak, 07 Rujan 2021 10:55
AI trik za bolju grafiku Nove grafičke kartice su nedostupne i enormno skupe, a novije igre sve zahtjevnije. Postoji li mogućnost da svojoj nekoliko godina staroj kartici udahnete novi život? 

Testirali smo i usporedili infotainment sustave 5 poznatih vrhunskih automobila

Petak, 09 Srpanj 2021 10:15
Budućnost automobila: Nikad dovoljno zaslona Infotainment sustavi modernih automobila postaju sve zanimljiviji te sa sobom nose i atraktivne mogućnosti, od prikaza bitnih informacija do zabave.

Koliko je memorije potrebno za Gaming PC?

Utorak, 08 Lipanj 2021 13:50
Vodič kroz memorijske performanse računala 8, 16 i 32 GB? Koliko nam memorije treba za moderan gaming PC? Što je s brzinom memorije i koliko dual channel način rada poboljšava performanse u igrama? Donosimo sveobuhvatan vodič kroz memorijske performanse za optimalne performanse vašeg gaming stroja.
Mala škola za prvi let dronom - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Mala škola za prvi let dronom

Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 15:00
Krajnje je vrijeme za polijetanje Dronovi su na tržištu već niz godina te je tehnologija napredovala dovoljno da svatko može sigurno letjeti ako posluša neke osnovne savjete.

Wi-Fi Direct - sve što trebate znati o konkurenciji Bluetoothu

Utorak, 13 Travanj 2021 11:37
Wi-Fi Direct vs. Bluetooth Wi-Fi Direct je došao kao svojevrsna alternativa Bluetoothu koji se još uvijek “čvrsto drži zubima”, a glavna prednost koju nudi je brzina prijenosa podataka. Konceptualno pripada peer to peer mrežama, a koje su njegove osnovne prednosti i mane, koliko je bolji (ako uopće jeste bolji) od Bluetootha, saznajte u nastavku teksta.

Vidi broj 300 - razlike u hardveru nekad i sad

Srijeda, 07 Travanj 2021 09:13
Top uređaji danas i kroz povijest časopisa VIDI Slavimo 300 brojeva časopisa Vidi koji je na svoje putovanje kroz tehnologije krenuo prije 27 godina. Na tom smo putu testirali tisuće uređaja i sada donosimo zanimljiv pregled razlika između hardvera nekad i sad
Stranica 1 od 15

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hardverska tema - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.