Uskoro finale 6. sezone A1 Adria Lige

Ponedjeljak, 16 Studeni 2020 13:05
Iako se od posljednjeg trenutka vjerovalo u moguće odigravanje velikog LAN finala na ovogodišnjem InfoGameru, zbog situacije s koronavirusom to jednostavno nije moguće. Ipak, ne gubimo nadu i nastavljamo se radovati najboljem regionalnom esport događaju koji nam uskoro ulazi u finale šeste sezone.

Samsung Galaxy S20 FE – nova definicija svestranosti

Ponedjeljak, 16 Studeni 2020 09:36
Kupovina pametnog telefona je jedna od onih situacija u kojima su korisnici izrazito podvojeni. Entuzijasti će obavezno uzeti u obzir sve najsitnije specifikacije, a manje zahtjevni korisnici će uglavnom gledati estetiku, cijenu ili savjet prijatelja kojeg smatraju stručnim.
Konica Minolta Workplace Hub - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Konica Minolta Workplace Hub

Utorak, 03 Studeni 2020 10:29
Cjelovito IT rješenje, upravljanje dokumentima i ispisom Ubrzana digitalna transformacija uslijed pandemije, ali i smjernica Europske Unije, preko noći je donijela velike promjene. Jedno od rješenja koje odgovara na sve izazove brze digitalizacije je i Workplace Hub koji pod jednom platformom objedinjuje razne IT potrebe uredskog okruženja

Prvi Job Fair Meetup umjesto FER Job Faira uspješan

Petak, 30 Listopad 2020 14:30
VIDI nagradio najbolja pitanja studenata  Job Fair Meetup nastavio je praksu offline povezivanja studenata i poslodavaca, unatoč novom valu epidemije koronavirusa u Hrvatskoj.

Nokia vodi na listi korisničkog povjerenja u Android telefone

Srijeda, 28 Listopad 2020 12:20
Nokia je prema istraživanju Counterpoint Researcha prva na ovogodišnjoj listi zpog sigurnosti, kvalitete izrade i uređaja koji preporučuju tvrtke.
Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Što nam donose suvremeni pametni QLED televizori?

Petak, 16 Listopad 2020 09:42
Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, suvremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsuvremenije QLED tehnologije, vizualnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku.
Top 5 stvari koje morate znati o prelasku na DVB-T2 signal - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Top 5 stvari koje morate znati o prelasku na DVB-T2 signal

Petak, 02 Listopad 2020 13:22
Hrvatska se već dulje vrijeme priprema za dogovoreni prelazak na odašiljanje digitalnih zemaljskih programa po novom standardu DVB-T2. Taj se prelazak s DVB-T na DVB-T2 trebao dogoditi na proljeće, ali je proces zaustvaljen zbog izbijanja epidemije korona virusa.

Stiže DVB-T2/HEVC signal

Četvrtak, 01 Listopad 2020 16:02
HD slika na digitalnim zemaljskim TV programima Prelazak s dosadašnjeg DVB-T na novi DVB-T2 sustav odašiljanja televizijskih programa kreće 27. listopada, a korisnicima donosi sliku u HD rezoluciji i mogućnost uvođenja interaktivnih usluga

Njuškalo app na steroidima

Četvrtak, 01 Listopad 2020 15:35
Odmah znamo isplati li se rasprodati skladište Nadograđeni AI feature u mobilnoj aplikaciji Njuškala kroz predaju oglasa na fotografiji uživo pokazuje što se prodaje i kada je takav artikl zadnji puta prodan, a daje i raspon cijene.

Poznati pobjednici Open Data Hackathona

Utorak, 29 Rujan 2020 13:17
Na dvodnevnom Open Data Hackathonu u organizaciji HAMAG-BICRO-a tim Crop Shepard osvojio je prvo mjesto sasvojim projektom autonomnog robota za lasersko uništavanje korova na ekološkim poljoprivrednim površinama. U hackathonu je sudjelovalo 38 natjecatelja raspoređenih u 15 timova koji su radili na razvijanju inovativnih rješenja uz korištenje otvorenih podataka iz javnog sektora.
Stranica 1 od 9

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ostalo - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.