Google Flutter 2 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Google Flutter 2

Četvrtak, 10 Lipanj 2021 14:44
Podrška za sve veći broj platformi Nekoliko godina nakon što je Flutter doživio svoje prvo predstavljanje na Googleovoj razvojnoj konferenciji 2017. godine (prva službena verzija, 1.0, predstavljena je početkom prosinca 2018 godine), od 3. ožujka 2021. godine programerima je službeno postala dostupna i verzija 2.

Linux na Marsu- Kako pisati softver za svemirske misije?

Utorak, 11 Svi 2021 09:16
Što koristi NASA za interplanetarni softver? Datum 19.2.2021. godinama ćemo pamtiti po dvije informacije koje su tog dana eksplodirale u medijima. Prva se odnosila na odlazak Balaševića (po nekima najpopularnijeg kantautora ove regije) u neku drugu dimenziju, a druga na spuštanje novog NASA-inog tehnološkog čuda, rovera Perseverance, na Mars.
INFOGRAFIKA: Koje sve osobne informacije dajete tech gigantima - 5.0 out of 5 based on 1 vote

INFOGRAFIKA: Koje sve osobne informacije dajete tech gigantima

Petak, 07 Svi 2021 09:11
Što sve internetske tvrtke znaju o vama Ako ste jedan koji se boji cjepiva protiv COVID pandemije zbog straha od čipiranja i mogućnosti da će vas moći pratiti, bez brige sami već dajete toliko informacija da je takva investicija Velikog Brata nepotrebna.
Kako biti anoniman i siguran na Internetu? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Kako biti anoniman i siguran na Internetu?

Petak, 07 Svi 2021 04:27
Prošle godine prisilno se promijenio način poslovanja i rad od kuće postao je novi način za mnoge. Preko noći kompanije su bez plana sigurnosti poslali svoje zaposlenike kući. Istražili smo koji su to sigurnosni izazovi i kako na njih odgovoriti te kako donekle zadržati anonimnost na internetu
Sigurnost internetskih preglednika - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Sigurnost internetskih preglednika

Četvrtak, 29 Travanj 2021 16:15
Koliko je porozna vaša daska za surfanje Kako se s postavkama privatnosti, sigurnosti surfanja i upravljanjem lozinki nose moderni internetski browseri?
Kolačići: Kome sve šaljete podatke pristankom na privole na web stranicama - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Kolačići: Kome sve šaljete podatke pristankom na privole na web stranicama

Četvrtak, 29 Travanj 2021 15:38
Podatke šaljete na više od 700 tvrtki u svijetu Znate li da kada bez čitanja samo prihvatite korištenje i spremanje vaših podataka i kolačiće, oni odlaze na više od 700 kompanija diljem svijeta od kojih su neke smještene u Kini, Indiji i drugim zemljama izvan Europske Unije?

Kako anonimno surfati uz Tor- The Onion Router

Četvrtak, 29 Travanj 2021 10:27
Tor nije samo za Dark Web Tor je mreža anonimnosti koja korisnicima omogućuje visoku razinu privatnosti i anonimnosti pri korištenju Interneta. Tor mreža sastoji se od brojnih volonterskih računala (releja) kroz koje prolazi kriptiran promet korisnika mreže

7 razina anonimnosti na internetu

Četvrtak, 29 Travanj 2021 10:14
Kako surfati Internetom i pritom ostaviti što manje tragova koji mogu dovesti natrag do vas? Odaberite level s kojim se osjećate ugodno

Kako sigurnije raditi od kuće

Četvrtak, 29 Travanj 2021 08:49
Opasnosti remote worka Remote može biti odlična stvar za one koji to znaju cijeniti. Izvučete se iz kreveta 6 minuta prije sastanka, zaogrnete se u šlafrok, doteturate u svoj kućni ured usred dnevnog boravka. Oduzimate laptop od djeteta kojemu nasilno prekidate online igru s neke .ru domene te krmeljavim očima tražite link za prijavljivanje na sastanak.

Full Stack Developer i ostali developeri – Što je to i kako postati

Utorak, 16 Ožujak 2021 09:52
Koje vrste developera postoje Različiti oblici i razine „lockdowna“ jednostavno izazivaju ljude da ubiju vrijeme tako da nauče neku novu vještinu. A skoro da i nema pogodnijeg područja za upoznavanje novih vještina od učenja programiranja.
Stranica 1 od 6

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Softverska tema - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.