Memgraph

Četvrtak, 12 Svi 2022 15:53
Proizvod domaće pameti Baza podataka temeljena na grafovima

Google Mail backup i pohrana fotografija u oblaku

Petak, 01 Travanj 2022 15:44
Alternative Google Cloud pohrane U vrijeme kada mobiteli imaju 100 megapikselne fotografije i 8K video zapise vrlo je važno moći sačuvati snimljene materijale. Ono što ljudi izbjegavaju je selidba. Bilo da se radi o selidbi fotografija s Google Photos servisa ili selidbi neke druge vrste ona može stvoriti dodatan stres. Iznimka je kada se selite na bolje.
Povežite mobitel sa PC računalom - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Povežite mobitel sa PC računalom

Petak, 01 Travanj 2022 10:59
Android na Windowsima Imati sve na jednom mjestu idealno je rješenje za produktivniji rad, ali pojednostavljuje i zabavu i otvara vam nove mogućnosti interakcije.

MongoDB Atlas – Poznata noSQL baza u oblaku

Petak, 11 Ožujak 2022 15:27
Odlična alternativa za relacijske baze podataka Iako među domaćim programerima još uvijek nije tako dobro poznata (a pogotovo ne i korištena) kao relacijske baze podataka, MongoDB se kao najpoznatiji predstavnik baza dokumenata već dosta vremena nalazi na globalnom vrhu popisa najpopularnijih baza podataka.
Twitter i programski jezik R protiv Covid-19 - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Twitter i programski jezik R protiv Covid-19

Petak, 04 Veljača 2022 13:54
Istraživanje Medicinskog fakulteta Napredno istraživanje zagrebačkog Medicinskog fakulteta Analize sentimenta na Twitteru naspram AstraZeneca/Oxford, Pfizer/BioNTech i Moderna cjepiva protiv COVID-19

Typing Master 11

Petak, 04 Veljača 2022 13:41
Daktilograf u nama Cijeli život koristite tehnologiju, no znate li doista brzo i točno pisati?
Zorin OS Lite - Operativni sustav za prastara računala koji ih pretvara u iskoristive strojeve - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Zorin OS Lite - Operativni sustav za prastara računala koji ih pretvara u iskoristive strojeve

Petak, 04 Veljača 2022 10:26
Novi život za stara računala Ako već niz godina koristite računala za bilo kakvu namjenu, onda ste već sigurno skupili i odgovarajuću količinu „smeća“ po kući ili po uredima. Riječ je o starim računalima koja su praktično neupotrebljiva za korištenje u kombinaciji s modernim, resursno vrlo zahtjevnim aplikacijama. Što se može napraviti s takvim računalima? Baciti ih u smeće ili se možda ipak mogu upotrijebiti i za nešto korisnije?

Kako napraviti kućni Cloud na Synology NAS uređaju

Utorak, 04 Siječanj 2022 12:42
Osobni kućni oblak Rijetki su oni koji ne koriste Cloud u nekom obliku, bilo da se radi o Google Photosu ili možda koristite DropBox. Zašto ne biste imali vlastiti Cloud?

Jamstack – Nova arhitektura za izradu web orijentiranih rješenja

Srijeda, 08 Prosinac 2021 11:53
Nova arhitektura za razvoj web rješenja Jedna od tehnologija o kojoj se dosta raspravljalo na konferenciji Infobip Shift 2021 krije se pod nazivom Jamstack.

Google Firestore III - korištenje u mobilnim aplikacijama

Petak, 05 Studeni 2021 10:03
Firestore u Flutteru U zadnjem nastavku svojevrsnog miniserijala o Google Firestore tehnologiji pokazat ćemo kako se ona u praksi koristi zapravo na najčešći način - u mobilnim aplikacijama.
Stranica 1 od 7

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Softverska tema - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.