Usporedni test gaming televizora

Četvrtak, 01 Prosinac 2022 09:36
Telke za plejke Moderni televizori nude sve naprednije gaming mogućnosti. Koji je najbolji TV za igranje na Plejki ili PC-u? Isprobali smo nekoliko najnovijih modela televizora različitih tehnologija kako bismo doznali što možete očekivati po pitanju gaming performansi.

S lakoćom napravite vlastitu igru - Construct3

Utorak, 29 Studeni 2022 15:50
Construct3 Kako biste napravili vlastitu igru uopće ne trebate znati programirati. Construct3 je alat za izradu igara drag&drop metodom pomoću kojeg ćete s lakoćom kreirati vašu prvu igru.

Usporedni test televizora VELIKOG FORMATA

Utorak, 29 Studeni 2022 13:14
Veliki ekrani za nogometna uzbuđenja Blagdani i Svjetsko nogometno prvenstveno su pred vratima. Pravo vrijeme za kupnju novog televizora. Testirali smo stoga najpopularnije OLED televizore s tržišta koji su tradicionalno ponajbolji za prikaz sportskog sadržaja kako bismo doznali koji je najbolji za užitak u nogometnim uzbuđenjima. Uz to donosimo i test nekoliko jeftinijih atraktivnih QLED modela koji predstavljaju „best buy“ alternativu televizorima visoke klase.
Crni petak - što kupiti? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Crni petak - što kupiti?

Petak, 25 Studeni 2022 15:18
Što kupiti? [Ako bude na akciji za Crni petak i Cyber Monday?] Crni petak već godinama donosi velike popuste kupcima, a trgovci se najčešće rješavaju zaliha koje nisu uspjeli prodati. Kako navigirati i prepoznati prave popuste i ponude koje vrijedi iskoristiti? Prijevara ili prilika, pitanje je sad.
Case Modding: slaganje računala po svojoj mjeri - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Case Modding: slaganje računala po svojoj mjeri

Četvrtak, 24 Studeni 2022 15:44
Zasučimo rukave i primimo se posla  Odabrali smo zanimljive komponente iz Thermaltakeovog velikog kataloga za custom vodena hlađenja i od njih napravili Case Mod u steampunk stilu.
Usporedni test mehaničkih tipkovnica - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Usporedni test mehaničkih tipkovnica

Nedjelja, 20 Studeni 2022 17:34
Suputnik za duge staze Iako je odabir dobre mehaničke tipkovnice težak s obzirom na ogromnu ponudu, imajte na umu kako će vam moći služiti i desetljeće uz malo održavanja.

Mjesec svijesti o Cyber sigurnosti

Četvrtak, 10 Studeni 2022 13:25
Kako se zaštititi Listopad je mjesec osviještenosti o sigurnosnim prijetnjama. Cyber security kontinuirano se poboljšava kako bi ostao korak ispred potencijalnih prijetnji. Automatsko penetracijsko testiranje jedan je od najboljih načina za ocjenu vaše razine sigurnosti i detekciju potencijalnih sigurnosnih rupa.
VIDI.edu: X-Faktor u STEM edukaciji - 5.0 out of 5 based on 1 vote

VIDI.edu: X-Faktor u STEM edukaciji

Petak, 16 Rujan 2022 10:47
Istražili smo koje su to ključne komparativne prednosti poput jedinstvenih studijskih programa, inovativnih pristupa nastavi ili drugih X-faktora kod naših najboljih tehnoloških fakulteta i učilišta.
Ključne prednosti hrvatskih poduzetničkih inkubatora i tehnoloških parkova - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ključne prednosti hrvatskih poduzetničkih inkubatora i tehnoloških parkova

Srijeda, 07 Rujan 2022 11:19
Hrvatski tehnološki parkovi, poduzetnički centri i inkubatori najčešće su produžena ruka lokalne zajednice koja na taj način pokušava ojačati ekonomiju.

Palac gore za kupnju SPECIJAL: POVRATAK U ŠKOLU I POSAO - Printeri

Srijeda, 07 Rujan 2022 09:57
Bliži se početak školske godine te zasigurno već razmišljate o nabavci printera koji bi vam mogli zatrebati za razne školske, ali i poslovne izazove.
Stranica 1 od 55

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.