Kako poboljšati gaming performanse bez nove grafičke kartice?

Utorak, 07 Rujan 2021 10:55
AI trik za bolju grafiku Nove grafičke kartice su nedostupne i enormno skupe, a novije igre sve zahtjevnije. Postoji li mogućnost da svojoj nekoliko godina staroj kartici udahnete novi život? 

Hibridni ured - uređaji, aplikacije i kako se s hibridnim načinom rada nose hrvatske tvrtke

Utorak, 07 Rujan 2021 10:51
Posao ne smije stati Bez obzira rade li zaposlenici od kuće ili u uredu, posao se mora obavljati. Nove tendencije govore o radu dijelom od kuće i dijelom u uredu, a u našoj opsežnoj temi uz sugovornike iz poznatih hrvatskih tech tvrtki prošli smo posebno kroz cjeline poput kolaboracijskih alata, VPN rješenja, hardvera za rad od kuće i drugih te pokazali da tehnologija nije bauk nego saveznik u zahtjevnim promjenama

Najbolji kolaboracijski alati za organizaciju posla i suradnju na projektima

Utorak, 07 Rujan 2021 10:27
Organizacija bez premca Proteklih godinu i pol dana nas je naučilo brojne nove stvari oko organizacije posla. Čak i najveći zagovornici uredskog 9-5 posla naučili su da se može raditi od kuće. Veliku ulogu u tome odigrali su kvalitetni kolaboracijski alati kojeg tehnološke kompanije već dugo koriste.

Test Top 10 kućnih WiFi nadzornih kamera

Petak, 03 Rujan 2021 10:48
Nadzorne video kamere sve su popularnije i cjenovno pristupačnije. Proizvođači govore o jednostavnoj i brzoj instalaciji i bežičnoj povezivosti s drugim pametnim uređajima. Testirali smo kategoriju tzv. “kućnih” nadzornih kamera i provjerili nude li one reklamirano te mogu li nam omogućiti jeftin i funkcionalan 24/7 h videonadzor.
AI centar Lipik priprema polaznike za konkretnu primjenu umjetne inteligencije - 5.0 out of 5 based on 1 vote

AI centar Lipik priprema polaznike za konkretnu primjenu umjetne inteligencije

Utorak, 31 Kolovoz 2021 10:37
Pričajući s polaznicima prve generacije u Edukacijskom centru za umjetnu inteligenciju u Lipiku čuli smo odlične ideje. Osim zainteresiranih polaznika koji dobivaju i novčanu potporu od HZZO-a, proučili smo i ambiciozne planove voditelja AI centra

Google Firestore je djelotvorna pomoć kod razvoja mobilnih i web aplikacija

Utorak, 31 Kolovoz 2021 09:51
Jedna od stvari koju mora sadržavati praktično svako ozbiljnije IT rješenje je nekakav oblik spremanja podataka. Bez obzira na to je li riječ o trivijalnom čuvanju najboljih rezultata upravo odigrane igre, ili složenom sustavu gdje se bilježe najrazličitiji podaci o ljudima, proizvodima i ostalim objektima.

Palac gore za kupnju- Koji zakrivljeni gaming monitor kupiti?

Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2021 14:10
Zakrivljeni gaming monitori sve su popularniji i cjenovno pristupačniji, pa smo u našem specijalu Palac gore za kupnju probrali pet atraktivnih modela s našeg tržišta.

Palac gore za kupnju- Koje korisne gadgete poput punjača, routera, printera i drugih odabrati

Petak, 27 Kolovoz 2021 15:31
Uvijek se u našoj potrazi za novim uređajima nađu i drugi gadgeti ili dodatci koje možda razmatrate kupiti, no niste sigurni gdje početi.

Palac gore za kupnju- koji mid-range mobitel kupiti?

Petak, 27 Kolovoz 2021 15:03
Ako tražite novi mobitel koji može povući i zahtjevnije aplikacije i ostati aktualan nekoliko godina, ipak ćete morati za njega izdvojiti više novaca, a oni u srednjoj klasi ozbiljno prijete najskupljim i najjačim modelima.

Palac gore za kupnju- koje zvučnike, slušalice i druge audio uređaje odabrati?

Petak, 27 Kolovoz 2021 14:26
Što odabrati kada se kupuje audio oprema? U našem pregledu izdvojili smo neke iznimno povoljne kupnje i neke high-end uređaje za audiofile.
Stranica 1 od 49

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code FriendlyCopyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.