Zamjenski toneri - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Zamjenski toneri

Srijeda, 03 Ožujak 2021 14:41
Vrijedi li ih kupovati i može li ih se preporučiti?   Davnih dana, kada sam kupio i instalirao svoj prvi printer, prva stvar koju sam poželio isprintati bio je dvorac od papira. Znate to je onaj „papercraft“ koji se isprinta i tada ga treba izrezati i zalijepiti poput puzzli. – javio nam se čitatelj sa pitanjem na VIDIdoktor – Dvorac je imao tristo A4 stranica, a toneri su bili novi i deklarirani na 1000 ispisa. No na pola puta ispisa printer je ostao bez tinte. Kako je to moguće?

Top 5 telefona do 1000 kuna

Srijeda, 03 Ožujak 2021 14:40
Koji smartphone kupiti do 1000 kuna? Može li se u cjenovnom rangu do 1000 kuna uopće naći pristojan pametni telefon?

Najboljih 8 laptopa do 6000 kuna

Utorak, 02 Ožujak 2021 10:41
U potrazi za Best Buyem Premda im cijene trenutno nisu najpovoljnije, mainstream prijenosna računala i dalje su vrlo tražena roba. Provjerili smo što se trenutno na tržištu nudi u kategoriji mainstream laptopa. Može li se unatoč svemu naći best buy laptop odgovarajućih performansi, modernog dizajna i dugog vremena autonomije po povoljnoj cijeni?

Mobil i Vidi biraju: Top 50 mobilnih aplikacija

Srijeda, 24 Veljača 2021 11:33
Postoje aplikacije za sve Biranje najboljih aplikacija zahtjevan je posao koji traži propitivanje velikog broja kandidata kako bi se na koncu iskristalizirali najkvalitetniji domaći appovi. Vidi tim suzio je izbor na dvjestotinjak aplikacija i višetjednim testiranjem odabrao one najbolje u ovom trenutku

Najbolji Tech pokloni za Valentinovo

Utorak, 09 Veljača 2021 09:06
Izbor velik kao srce Razloga za darivanje vaših najdražih nikada nema dovoljno te vam se sada pruža savršena prilika da voljenoj osobi kupite nešto što će moći koristiti.

Palac gore za kupnju: Razne Smart Home ideje za Valentinovo

Četvrtak, 04 Veljača 2021 12:00
Ostalo Donosimo vam još vrlo zanimljivih uređaja koji bi svakako mogli zainteresirati svojim mogućnostima po kući te donijeti malo "smart" funkcija u vaš dom.

Palac gore za kupnju: Velik izbor najboljih pametnih satova za Valentinovo

Četvrtak, 04 Veljača 2021 11:18
Pametni satovi Pametni satovi više se ne mogu smatrati nekakvim novim krikom tehnologije te svi više-manje znamo što možemo od njih očekivati. Ponuda satova je dovoljno bogata da si svatko može izabrati neki koji će mu se dopasti kako izgledom tako i mogućnostima.

Palac gore za kupnju: Najbolja ponuda mobitela za poklon na Valentinovo

Četvrtak, 04 Veljača 2021 10:02
Poklonite idealnog suputnika za Valentinovo Mobiteli se u starter kategoriji i te kako natječu za svakog korisnika te istovremeno nude vrhunske performanse koje će se svakako osjetiti ako s njime mijenjate model star više godina.

Palac gore za kupnju: Gaming i Audio slušalice za Valentinovo

Srijeda, 03 Veljača 2021 14:54
Over-ear slušalice Ponekad jednostavno trebate malo vremena za sebe bilo da je riječ o glazbi, multimediji ili igri. Dobre slušalice svakoga će impresionirati jer je razlika u kvaliteti i te kako primjetna. Naravno, za Valentinovo imate i širok izbor boja te će jedna sigurno biti idealna.

Palac gore za kupnju: Vrhunski miševi za upgrade periferije na Valentinovo

Srijeda, 03 Veljača 2021 14:25
Miševi koje svakako pogledajte kao poklon Šansa je velika da kada netko kupuje novi PC ili laptop, periferija nije na prvom mjestu kada pričamo o kvaliteti. Solidan upgrade, ovisno o osobi kojoj poklanjate, možete naći u našem odabiru najboljih 5 miševa.
Stranica 1 od 45

// VIDI X radionice

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code FriendlyCopyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.