Memgraph

Četvrtak, 12 Svi 2022 15:53
Proizvod domaće pameti Baza podataka temeljena na grafovima
Zaštita od električnog udara - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Zaštita od električnog udara

Nedjelja, 08 Svi 2022 21:40
Kad zagrmi! Kako smanjiti mogućnost ili u potpunosti spriječiti strujni udar ili požar uslijed neispravnih instalacija te izbjeći druge opasnosti od struje.

Laptop Vs. desktop

Subota, 07 Svi 2022 15:26
Nikad isplativiji mobilni gaming   Što se više isplati kupiti 2022. godine: gaming desktop ili laptop? Nestvarno visoke cijene grafičkih kartica učinile su desktop gaming konfiguracije prilično neisplativom investicijom. Laptop se čini kao bolja alternativa. Usporedili smo high-end gaming laptop s najnovijim gaming desktopom kako bismo vidjeli tko odnosi pobjedu u ovom nesvakidašnjem gaming okršaju.

Usporedni test flagship pametnih telefona

Utorak, 26 Travanj 2022 12:25
10 izazivača u flagship oktagonu Usporedno smo testirali deset trenutačnih flagship modela  najrazvikanijih proizvođača i uz poseban fokus na performanse te mogućnosti kamera odabrali najbolje i najisplativije.
Pet pristupačnijih alternativa - 4.0 out of 5 based on 2 votes

Pet pristupačnijih alternativa

Petak, 22 Travanj 2022 11:24
Ako flagship nije dostupan iz bilo kojeg razloga Izdvojili smo pet zanimljivih alternativnih telefona koji imaju dobre mogućnosti i ponešto od karakteristika flagship klase.

Google Mail backup i pohrana fotografija u oblaku

Petak, 01 Travanj 2022 15:44
Alternative Google Cloud pohrane U vrijeme kada mobiteli imaju 100 megapikselne fotografije i 8K video zapise vrlo je važno moći sačuvati snimljene materijale. Ono što ljudi izbjegavaju je selidba. Bilo da se radi o selidbi fotografija s Google Photos servisa ili selidbi neke druge vrste ona može stvoriti dodatan stres. Iznimka je kada se selite na bolje.

Kako podesiti gaming monitor za najbolje gaming iskustvo?

Petak, 01 Travanj 2022 14:15
TOP 10 trikova i savjeta za najgaming Sastavili smo ultimativnii vodič za gaming bez laga ili trzanja slike. Zahvaljujući ovim savjetima i trikovima u tren oka ćete svoj najnoviji gaming monitor podesiti na pravi način za optimalne gaming performanse.
Povežite mobitel sa PC računalom - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Povežite mobitel sa PC računalom

Petak, 01 Travanj 2022 10:59
Android na Windowsima Imati sve na jednom mjestu idealno je rješenje za produktivniji rad, ali pojednostavljuje i zabavu i otvara vam nove mogućnosti interakcije.
Veliki usporedni test pametnih satova za 2022. - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Veliki usporedni test pametnih satova za 2022.

Utorak, 29 Ožujak 2022 15:00
Koji pametni sat odabrati? Pametni i sportski satovi nove generacije spremni su za dolazak proljeća, a nude sve veću količinu mogućnosti sa sve atraktivnijim dizajnom. Tržište se zasitilo bogatim izborom svih cjenovnih razreda, a vjerujemo da će svatko biti zadovoljan odabirom.

MongoDB Atlas – Poznata noSQL baza u oblaku

Petak, 11 Ožujak 2022 15:27
Odlična alternativa za relacijske baze podataka Iako među domaćim programerima još uvijek nije tako dobro poznata (a pogotovo ne i korištena) kao relacijske baze podataka, MongoDB se kao najpoznatiji predstavnik baza dokumenata već dosta vremena nalazi na globalnom vrhu popisa najpopularnijih baza podataka.
Stranica 1 od 53

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.