ScreenToGif aplikacija

Utorak, 28 Veljača 2023 23:55
Brzinsko snimanje Alat za snimanje zaslona i pretvaranje u GIF je odličan i praktičan alat za softverske testere, ali i za druge.

Usporedni test tableta

Utorak, 28 Veljača 2023 12:05
Prozor s pogledom na cijeli svijet Svatko tko voli planirati svoj život, tko želi biti produktivan i ponekad pogledati koji film, pronaći će smisao u nabavci tableta.

Što je i kako treba pripremiti dokumentaciju za softver

Ponedjeljak, 27 Veljača 2023 10:20
Dobra dokumentacija zalata vrijedi Jedna od čestih pogrešaka koju su godinama radili programeri (a neki to rade još uvijek) je to da tijekom razvoja svog softvera nisu istovremeno pripremali kvalitetnu prateću dokumentaciju. I onda su se nakon toga čudili kako prodaja softvera baš ne ide kako su zamislili, iako imaju „genijalno dobar softver“.

AMD AM5/ Ryzen 7000 tehnološki pregled

Ponedjeljak, 27 Veljača 2023 09:07
Zen 4 i AM5 za početak novog doba Dugovječnu AM4 platformu AMD će ove jeseni zamijeniti posve novom AM5 hardverskom platformom koja donosi podršku za PCIe 5.0 i DDR 5 memoriju. Usporedo s time stiže nam i najnovija generacija Ryzen procesora temeljena na Zen 4 arhitekturi koja omogućuje vrtoglavo visoke radne taktove, a svi novi procesori posjeduju i RDNA2 grafički čip.

Novogodišnje tech odluke za 2023: Najbolje od tehnologije

Četvrtak, 12 Siječanj 2023 15:01
Lista želja U novu godinu ulazimo iščekujući tehnološke inovacije na CES sajmu. Prije nego što smo vidjeli novitete tradicionalno smo obukli kostim Nostradamusa, našiljili olovke i zajedno s vodećim ljudima hrvatskih IT kompanija ispisali koje su to najbolje tech odluke, najbolja IT rješenja i koji će trendovi prevladavati u narednom razdoblju

Astrofotografija

Srijeda, 11 Siječanj 2023 11:04
Preko objektiva do zvijezda Teleskopom smo fotografirali zvijezde i zaljubili se u novi hobi.

Stariji programeri - ima li mjesta za njih u modernom IT svijetu

Utorak, 10 Siječanj 2023 17:16
Programeri  veterani u novom IT svijetu Odavno je poznata činjenica da starijim glumcima ne ide baš dobro u Hollywoodu. Ako iza sebe nemaju barem jedan serijal vrlo uspješnih filmova (najbolje akcijskih) na temelju kojih mogu snimiti novi nastavak, ili ih Sylvester Stallone ne može uključiti u svoj serijal za starije zvijezde (The Expendables), nema baš puno nade za dobivanje novih uloga. Eventualno u nekom umjetnički orijentiranom naslovu. Vjerovali ili ne, pogotovo ako do sada o tome niste baš previše razmišljali, još gora situacija vlada u IT industriji. Pogotovo u programerskoj branši. Dovoljno je biti prisutan na jednom meetupu (kakvih u zadnje vrijeme ima dosta i u Zagrebu) i uvjeriti se kako je tu zbilja teško pronaći sijede dame i gospodu koji bi sebe nazivali programerima.

Tech odluke za 2023: PC Hardver

Utorak, 10 Siječanj 2023 14:40
Najbolje danas, tehnološki najnaprednije u budućnosti Odabir high end računala ne znači isključivo i odabir samo najnovijih i najskupljih komponenti. Valja odabrati tehnološki najnapredniji hardver koji vam može ponuditi ponajbolje performanse danas, ali i osigurati dugovječnost računala te podršku za sve najmodernije tehnologije u budućnosti.

Tech odluke za 2023: Atraktivni gadgeti

Utorak, 10 Siječanj 2023 11:16
Dobro opremljeni za nove pobjede Uz sve udarne kategorije, složili smo i jednu miješanu s ostalim uređajima i hardverom koji bi vas mogao zanimati u novoj godini.

Tech odluke za 2023: Printeri

Utorak, 10 Siječanj 2023 09:29
Printanje postaje sve dostupnije 2023. godine printajte sa stilom.
Stranica 1 od 58

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Teme - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.