O nama

VIDILAB.com je portal VIDILAB-a, laboratorija popularnog tehnološkog časopisa VIDI s tradicijom od preko 20 godina izlaženja te uz Vidilab portal u svojoj grupi ima druge tehnološke portale: Vidi.hr, ITBizCrunch.com, Mobil.hr, PCPlay.hr i Vidiauto.com.

Vidilab.com je prvo mjesto na hrvatskom webu za objektivne i detaljne recenzije te testove hardvera. U našem Vidi-Labu godišnje testiramo preko 1000 uređaja/gadgeta od prijenosnih računala, monitora, matičnih ploča, grafičkih kartica, pametnih telefona...

Dobre ocjene testiranih uređaja ne mogu se kupiti i one su isključivo rezultat zaključka pomnog i objektivnog testiranja autora koji na tome rade ponekad testirajući uređaje i tjednima.

Kroz dugu tradiciju testiranja i izlaženja časopisa Vidi rasli smo zajedno s ekspanzijom IT tržišta. Razvili smo precizne metodologije za testiranje svakog pojedinog uređaja i kroz niz usporednih i pojedinačnih testova beskompromisno seciramo stanje na tržištu kako bi potencijalni korisnici računala i potrošačke elektronike uvijek mogli odabrati najbolje uređaje za svoje potrebe. Vidilab je pouzdani brand Vidija, oznaka iza koje se krije vojska odanih IT geekova zaraženih ljubavlju prema slaganju računala, softveru, novim tehnologijama, trendovima. S Vidilabovim recenzijama znate da je uređaj 100% testiran i da se neka mana uređaja nije mogla sakriti našim novinarima-istraživačima. Nama su čitatelji na prvom mjestu.

Oznake VIDILAB, Palac Gore za kupnju, VIDI preporuka, VIDI Grand prix, VIDI hot stuff, VIDI Best buy zaštićeni su znakovi i brandovi kuće VIDI i kao takvi se ne mogu koristiti bez dopuštenja izdavača.

Svi tekstovi, video i foto snimke kreirani od strane izdavača, vlasništvo su izdavača i kao takvi se ne mogu koristiti bez dozvole izdavača.

 

image002

 

image003

 

image004

 

image005

 

image006

 

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.