Logitech G233

Logitech G233

Manje Pro, više G

Logitechovi driveri našli su svoje mjesto čak i u najpovoljnijem članu Logitech G obitelji.

Logitech je ponovno odlučio napraviti dva gotovo identična proizvoda u svojim serijama G Pro i G 2, tako da smo ovoga puta po nižoj cijeni dobili headset gotovo identičan modelu G Pro. Glavna razlika između modela G Pro i modela G233 materijal je kojim su obloženi jastučići. Model G Pro ima jastučiće obložene kožom, dok su jastučići modela G233 obloženi tkaninom.

Iako se ta razlika možda ne čini velikom, ona bitno utječe na kvalitetu zvuka, kao i ergonomiju samih slušalica. Zvučna slika G233 slična je zvučnoj slici modela G Pro, što je za očekivati. Visoki su tonovi prisutni, ali i zamućeni – nedostaje im definicije.

Srednji su tonovi slabo prisutni i ujedno najlošiji dio zvučne slike, a niski su tonovi prisutni (iako ne kao kod modela G Pro), no zadržavaju preciznost čak i kada se poigrate ekvalizacijom. Konstrukcija je većinom plastična, dok je obruč metalan, što povećava izdržljivost koja je ključna za gaming headset. G233, nažalost, nisu na razini udobnosti modela G Pro zbog grube tkanine kojom su jastučići obloženi.

Sila pritiska na glavu odlično je izbalansirana, tako da su slušalice sigurno pozicionirane bez prevelikog pritiska na glavu. Logitech G233 je vrlo dobar headset koji po nižoj cijeni nudi većinu mogućnosti skupljeg modela G Pro. Ako vam ne smetaju jastučići obloženi nešto grubljom tkaninom, G233 bi mogao biti odličan izbor za vaš idući headset.

 

usporeni test slušalice pregled modela11

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G233

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G233 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.