D-Link COVR-C1203

D-Link COVR-C1203

Stilizirani kućni Wi-Fi

Atraktivno dizajnirano moderno kućno Wi-Fi rješenje koje se oslanja na mesh tehnologiju, a osmišljeno je za rješavanje problema lošijeg bežičnog signala unutar pojedinih dijelova prostorija vaše kuće ili poslovnog prostora. Instalacija je jednostavna, a performanse vrlo dobre.

 

Vjerujemo da su se mnogi susreli s problemom lošijeg signala bežične veze u pojedinim dijelovima kuće ili poslovnog prostora. D-Link pomoću svoje serije mrežnih uređaja Covr pokušava na moderan i jednostavan način doskočiti ovom problemu.

Riječ je o uređajima koji koriste mesh networking i smart roaming tehnologije, pri čemu se kontinuirano skenira jačina bežičnog signala i automatski se uređaji povezuju s najjačim dostupnim odašiljateljem signala.

Model koji smo mi testirali sastoji se od glavnog routera (obilježen je slovom A) i dva dodatna satelita. Uređaji su vrlo atraktivno dizajnirani i odlično će se uklopiti u bilo koji stambeni ili poslovni prostor, a na gornjem dijelu poklopca ističe se logo s pozadinskim osvjetljenjem.

D Link Covr 1v2

 

 

Poklopce možete mijenjati, obzirom na to da dolaze u nekoliko boja. Svaki satelit je zapravo samostalni AC1200 router s tri integrirane antene i omogućuje brzinu prijenosa do 300 Mbps na 2,4 GHz i do 875 Mbps na 5 GHz. Sa stražnje strane uređaja nalaze se dva Gigabit LAN priključka, priključak za napajanje, WPS tipka i tipka za skidanje poklopca.

Instalacija je vrlo brza i jednostavna, a možete je provesti putem web sučelja ili pomoću mobilne aplikacije. Prvo je potrebno glavni router povezati s modemom, a nakon toga slijede konfiguriranje i povezivanje ostalih dvaju satelita.

Prilikom testiranja pokazalo se da je brzina prijenosa jako dobra, a nismo imali nikakvih problema ni s jačinom signala unutar prostora u kojem smo testirali. Ovdje samo opaska: nije moguće samostalno odabrati 2,4 ili 5 GHz mrežu, već router to radi automatski.

 

D-Linkov Covr je jako dobar izbor imate li problema s jačinom bežičnog signala u pojedinim dijelovima stambenog ili poslovnog prostora. Oslanja se na mesh mrežnu tehnologiju, podržava MU-MIMO i automatsko upravljanje frekvencijskim pojasevima.

Vrlo se lako instalira, a ukupno gledano, odlikuje se iznimno dobrim performansama. Rekli bismo da je ovo modernije i elegantnije rješenje od dobro poznatih extendera bežičnog signala.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

D-Link COVR-C1203 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.