Logitech G502 X Lightspeed

Logitech G502 X Lightspeed

Svestranost s potpisom

Logitech je osvježio svoj vrlo popularan model s modernim funkcijama i performansama, a nudi ponešto za svaku vrstu korisnika.

Osvježena serija 502 X dolazi u tri verzije: standardni miš na žicu, bežična verzija i na kraju model s dodatnom RGB rasvjetom. Po nama, idealna verzija je upravo srednja jer nudi sve najmodernije funkcije, no osjetno je jeftinija od RGB “Plus” modela.

Dolazi sa 102 grama što ga stavlja “mid-range” kategoriju po masi, zajedno s miševima koji koriste AA baterije. Ovaj miš dizajniran je da nudi svestranost pa možemo vidjeti korisnike s oba pristupa držanju miša, gdje će “claw” grip ponuditi bolji pristup brojnim dodatnim gumbima uz rub miša. Naime, osim standardna dva gumba na vrhu, dobivate dodatna dva uz sam lijevi rub kojima pristupate pomoću kažiprsta desne ruke.

Valjak za scrollanje, osim pritiska, ima dodatne gumbe naginjanjem u lijevu ili desnu stranu, a odmah ispod njega su gumbi za kontrolu DPI-ja, kao i gumb za aktiviranje “infinite scroll” efekta koji omogućuje vrtnju scroll valjka bez otpora za brže scrollanje.

Zatim dolazimo do pozicije palca koji ima lagano udubljen prostor te je naslonjen na gumirani dio kućišta i ne dotiče podlogu. Osim dva standardna dodatna gumba, palac ima pristup i trećem programabilnom gumbu s različitim nastavcima u kutiji.

Dno miša koristi PTFE podlogu za lagano klizanje svakom površinom, a za performanse se brine Logitech HERO 2 senzor s do 25,600 DPI-ja, preko 40 G akceleracije i preko 400 IPS-a praćenja. Ovaj model je bežičan i koristi Lightspeed tehnologiju s visokim pollingom za detekciju najbržih reakcija. Miš ima i dovoljno veliku bateriju za do 140 sati rada te podržava i Powerplay tehnologiju podloge za bežično punjenje.

USPOREDNI TEST GAMING MIŠEVA: PROLJEĆE 2024.

GLATKO KAO PO TRACI 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Više informacija

  • Dodatna oprema: Dodatni pokrivači gumba sa strane
  • Dizajn: Ergonomski za desnu ruku
  • Model: G502 X Lightspeed
  • Proizvođač: Logitech
  • Senzor: HERO 2
  • Broj tipki / programibilne: 11
  • Konekcija: USB receiver, USB
  • Dimenzije i masa: 102 g
  • Ustupitelj i cijena: Logitech 119,99 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G502 X Lightspeed

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.