White Shark Graphene

White Shark Graphene

Opušteni počeci

Možda još niste spremni za veliku investiciju ili ne igrate svaki dan, no u svakom slučaju, ovaj miš može ponuditi solidne casual performanse.

Kao veliki ljubitelj MMO naslova i ostalih žanrova poput strategija ili avantura, iznimna preciznost miša za većinu korisnika neće biti ulog koji će moći osjetiti u performansama. Zato u ponudi imamo velik izbor miševa s odličnim specifikacijama koje možete kupiti po iznenađujućim cijenama.

Graphene model od White Sharka vraća se popunjenom dizajnu kućišta miša, no sa svega 47 grama najlakši je na testu i lako ga prebacujemo po stolu. Riječ je o žičanom mišu, no koristi se pleteni omot koji osigurava iznimnu lakoću i savitljivost žice koja neće utjecati na vaše korištenje miša. Koristi ambidekstrozan dizajn te paše u većinu ruka umjerenom veličinom, a dešnjaci mogu koristiti i dva dodatna gumba na lijevoj strani miša kojima pristupate palcem.

Dok je gumbima moguće upravljati softverom i programirati ih prema želji, imaju nešto mekši dojam pod prstima od skuplje gaming serije, no i dalje možete brzo njima klikati, a očekivani vijek trajanja im je 20 milijuna klikova.

Senzor koji koristi je PixArtov 3327 te nudi DPI do 6.200, a može se poduplati instalacijom softvera koji podržava prilagođavanje miša vašim željama, što uključuje i remapiranje. Na dnu miša imamo dodatan gumb, kao i naljepnice za bolje klizanje površinom te se za njih koristi UPE. Kako smo spomenuli, miš će biti odličan za casual gaming, a svakodnevnom korisniku nudi ugodan dizajn i vrlo precizan rad, te dolazi u tri boje. Ovaj model, osim niske mase, ima i generalno manje dimenzije pa će biti idealan manjim rukama, a preporučamo ga i onima koji preferiraju takozvani “claw” grip ako imate veće dlanove. Nevjerojatno niska cijena, uz naravno druge posebnosti, ovom mišu je osigurala nagradu BestBuy. No cijena čini čak 50% ukupne ocjene u ovoj kategoriji pa drugi konkurenti nisu imali odgovor na ovo.

USPOREDNI TEST GAMING MIŠEVA: PROLJEĆE 2024.

GLATKO KAO PO TRACI 

Nakon duljeg vremena odlučili smo provjeriti kakve nove funkcije nudi zadnja generacija gaming miševa, od dizajna do softvera.

Više informacija

  • Dodatna oprema: Nema
  • Dizajn: Simetričan
  • Model: Graphene
  • Proizvođač: White Shark
  • Broj tipki / programibilne: 5
  • Konekcija: USB
  • Dimenzije i masa: 47 g
  • Ustupitelj i cijena: Šmit Electronic 24,90 €
  • Grand Prix: 3.60
  • Best Buy: 3.84
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za White Shark Graphene

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.