MaxMobile GW-10 TWS - 3.7 out of 5 based on 3 votes
MaxMobile GW-10 TWS

MaxMobile GW-10 TWS

Entry-level koji oduševljava

Ovaj par slušalica svakako puca iznad svog cjenovnog ranga jer se sa svega 300 kuna može mjeriti sa puno skupljim modelima.

Pogledate li ponudu bežičnih slušalica, pogotovo onih kod kojih lijeva i desna slušalica nisu povezane žicom, cijena vrtoglavo brzo raste. Kako vidimo u ostatku testa, prave bežične slušalice imaju i cijenu koja ih prati te mnogim korisnicima ona iznosi ipak nešto više nego što su spremni dati za slušanje glazbe. No, ovaj par slušalica jedinstven je po svojoj cijeni koja nije tako daleko niti od prosječnih slušalica koje idu u uho.

Dizajnom i dimenzijama najsličnije su JBL-ovim Free X slušalicama, no dizajn samog produžetka koji ide u uho nešto je drugačiji. Iako su očito napravljene od plastike, gumb s vanjske strane diže im dizajnersku notu. Unutarnji dio slušalice oblikovan je da paše uz uho, dok je vanjska strana ravna sa gumbom kojim palite slušalice, te upravljate glazbom.

U sredini gumba su malene LED-ice kojima slušalice daju signal kada se povezuju sa uređajem, ili vas informiraju da se pune kada ih stavite u kućište. Zanimljiv je dizajn koji ne razlikuje lijevu od desne slušalice te je je jedini način korištenje snimke kod koje znate koji signal ide lijevo, a koji desno.

 

maxmobile2

Pale se jednostavno držanjem gumba par sekundi. Prvo se međusobno povežu, a zatim će tražiti bluetooth uređaj za uparivanje. Postupak je standardan kao i za svaki uređaj, te kada su jednom povezane, spajat će se puno brže u budućnosti. Kućište nije preveliko, iako neće komotno stati u džep. Napravljeno je od aluminija te ima malo oštrije rubove nego što je to možda potrebno. Otvara se izvlačenjem ladice, tako da je povučete za gumeni držač, koji također ima i LED indikator pa svijetli dok se kućište puni putem mikro USB-a.

Kada pričamo o bateriji, slušalice same po sebi traju između tri i četiri sata, dok ih kutijica može napuniti sigurno tri puta. Nema aplikaciju niti jasnu naznaku koliko je baterije u slušalicama niti u kutiji pa je bolje punite tu i tamo kako ne biste ostali bez struje.

Kada pričamo o performansama, bili smo ugodno iznenađeni. Naravno, neće vas očarati duboki tonovi, no slušalice uspijevaju biti jasne bez da se izgube specifični tonovi. Duboki, premda jasni, nemaju jačinu koja bi ih dovela do izražaja, već do izražaja najviše dolazi pjevač.

 

maxmobile3

Visoki tonovi su solidni, no dodate li par električnih gitara, moguće je da će se specifični tonovi izgubiti u šumu, što će smanjiti užitak slušanja na višim glasnoćama. Slušalice su također magnetizirane te ih je vrlo jednostavno koristiti sa kutijicom, što čak nije slučaj sa nekim konkurentnim proizvodima. Dolaze u upečatljivoj neonsko zelenoj boji detalja poput silikona koji ide u uho, dok je ostatak tamno siv, dajući im visok kontrast.

Jednostavne su za korištenje bez ekstra pametnih funkcija, no pouzdana reprodukcija i iznimna cijena pretvaraju ih u atraktivnu ponudu na našem mobilnom tržištu. Za vrijeme testiranja također nismo imali problema sa bluetooth signalom te je glazba tekla neometano.

 

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za MaxMobile GW-10 TWS

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MaxMobile GW-10 TWS - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.