HyperX Cloud Alpha Wireless

HyperX Cloud Alpha Wireless

Provjerena kvaliteta

HyperX slušalice su među gamerima poznate kao izdržljive slušalice s odličnom reprodukcijom zvuka i jednako kvalitetnim mikrofonom. Bez zadrške možemo reći da isto vrijedi i za vrh njihove ponude.

Od cjenovno pristupačnijih žičanih slušalica do onih bežičnih koje ipak dolaze s nešto višom cijenom, HyperX je godinama prepoznat kao jedan od najboljih brendova za gaming slušalice koje će pružiti iznimno visoku kvalitetu izrade, odličnu reprodukciju zvuka i jedan od najboljih mikrofona u kategoriji. Nakon testiranja, isto možemo zaključiti i za Cloud Alpha bežične slušalice namijenjene igračima. S kombinacijom aluminijskog okvira, čvrste plastike i kože, Cloud Alpha su čvrste i udobne slušalice koje nismo imali problema nositi satima jer nisu ni preteške. Dolaze čak i s memorijskom pjenom u jastučićima.

Reprodukcija zvuka je odlična čim ih izvadite iz kutije i spojite uz pomoć USB-A bežičnog adaptera koji uključite u PC ili svoju PS4/PS5 konzolu. Ona postaje još bolja kad se poigrate s EQ postavkama u HyperX Ngenuity programu, a možete odabrati i neku od unaprijed programiranih postavki. U njemu možete aktivirati i DTS:X Spatial Audio format za surround zvuk. Bitna napomena je da je ovaj program dostupan samo za PC.

Odvojivi dvosmjerni mikrofon radi u rasponu frekvencije od 50 Hz do 7,2 KHz, što je napravljeno specifično kako bi se registrirao ljudski glas, ali ne i pozadinska buka, tako da funkcionira odlično i za kompetitivni gaming, ali i za konferencijske razgovore putem računala. Međutim, ono što je nas najviše iznenadilo i impresioniralo je trajanje baterije. HyperX reklamira do 300 sati rada na njima, u čemu svakako ulogu igra i automatsko gašenje nakon perioda neaktivnosti. Nama su prošli sati i sati testiranja prije nego što je baterija pala ispod 100%. 

 

tablica-hyperx.jpg

 

Više informacija

  • Model: Cloud Alpha Wireless
  • Ukupna ocjena: 4,8
  • Proizvođač: HyperX
  • Tip: Over-ear
  • Driveri: 50 mm s neodimijskim magnetima
  • Načini spajanja: Wi-Fi putem USB-A adaptera / USB Type-C (za punjenje)
  • Baterija: do 300 sati
  • Dimenzije / masa: 318 g
  • Ustupitelj i cijena: HyperX www.hyperx.com Cijena: 229,00 €
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimatiPretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Cloud Alpha Wireless

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.