Patriot Viper Elite II 4000 MHz

Patriot Viper Elite II 4000 MHz

Elitna brzina

Nova generacija Patriotovih memorijskih modula serije Elite donosi novi atraktivni dizajn, a testirana verzija brzine od čak 4.000 MHz omogućuje vrhunske performanse vašeg gaming računala.

Patriotova serija memorijskih modula pod nazivom Viper Elite već je dugo godina prisutna na tržištu i od samog početka je siguran odabir ukoliko ste htjeli pouzdanu DDR4 memoriju odgovarajuće brzine i stabilnosti po povoljnoj cijeni. Nedavno je Patriot predstavio osvježenu Viper Elite II seriju, koja je sada dostupna u kapacitetima do 64 GB (kit), ali i brzinama koje sada dosežu vrtoglavih 4000 MHz. Upravo smo jedan takav 16 GB Viper Elite II memorijski kit brzine 4000 MHz zahvaljujući Patriotu imali priliku testirati. Odmah na prvi pogled jasno je kako je Viper Elite serija doživjela svojevrstan „facelift“.

 Novi Elite II memorijski moduli izgledaju iznimno atraktivno zahvaljujući osvježenom dizajnu aluminijskih hladnjaka, koji sada uključuju kombinaciju crvene i tamno sive boje, uz poseban Viper logo. Ovdje možda nema RGB osvjetljenja, no vjerujte nam na riječ kako će se ova memorija po pitanju vanjskog izgleda odlično uklopiti u bilo koje moderno gaming računalo. Dakako, osim što dobro izgledaju, ovi aluminijski hladnjaci osiguravaju i odgovarajuće hlađenje memorijskih modula.

 

Patriot Viper Elite II 16 GB 1

Što se tiče samih tehnikalija, ovdje nema previše iznenađenja. Patriot i ovdje koristi 10-slojnu tiskanu pločicu, što osigurava ponajbolju stabilnost i dugovječnost. Testirani Elite II 16 GB kit podržava XMP 2.0, što vam omogućuje da jednostavno jednim klikom unutar BIOS-a postavite memoriju na visokih 4000 MHz, bilo da je riječ o Intelovoj ili AMD-ovoj hardverskoj platformi. Latencije pri ovoj brzini iznose 20-26-26-46, što je prihvatljivo s obzirom na visok radni takt.

Imajte na umu kako će vam za ostvarivanje brzine od 4000 MHz trebati novija hardverska platforma, preciznije neki od novijih AMD-ovih procesora serije Ryzen 3000 i 5000 ili Intelovih procesora Core 9, 10 ili 11. generacije. Stabilnost je prilikom testiranja bila na najvišoj mogućoj razini, što i očekujemo od memorije s potpisom Patriota. Riječ je ovdje o vrhunskoj memoriji za gamere i entuzijaste koja nudi iznimne performanse uz atraktivan dizajn i kompatibilnost sa svim novijim hardverskim platformama.

 

Više informacija

  • Model: Viper Elite II 4000
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 3
  • Dojam: 5
  • Proizvođač: Patriot
  • Brzina memorije: PC4-32000 (4000 MHz)
  • Latencija: 20-26-26-46
  • Plus: atraktivan dizajn, kvaliteta izrade, iznimne performanse, visok radni takt, kompatibilnost s Intelovim i AMD-ovih hardverskim platformama
  • Minus: zahtjeva korištenje novijih AMD-ovih i Intelovih procesora
  • Ustupitelj i cijena: Patriot www.patriotmemory.com Cijena: 970,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Patriot Viper Elite II 4000 MHz

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Patriot Viper Elite II 4000 MHz - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.