Corsair HS35 Gaming Headset

Corsair HS35 Gaming Headset

Za igranje na svemu

Corsair je izdao seriju HS35 slušalica namijenjenih gejmerima, a one dolaze u nekoliko boja. Crvenoj, plavoj, zelenoj i crnoj. Rekli bismo RGB + Dark mode.

Ne, nisu opremljene raznobojnim LED-icama, no to je zato što je Corsair želio ponuditi slušalice po pristojnoj cijeni, pa je cijena ovih slušalica nešto manje od 300 kuna.
Opremljene su mikrofonom koji se uz pomoć tropolnog 3,5 mm jacka priključuje na tijelo slušalica. Same slušalice imaju četveropolni 3,5 milimetara priključak te treba obratiti pažnju pri korištenju takvog priključka na PC računalu s obzirom na to da većina računala ima dva odvojena priključka za mikrofon i slušalice. Na novijim laptopima znali smo vidjeti jedan priključak, no radi li se o četveropolnom ili tropolnom combo priključku treba provjeriti od modela do modela.
Kako god bilo s PC svijetom, slušalice odlično rade s mobitelom, a igranje će podignuti na jednu novu razinu. Ako vas usred igranja prekine poziv, na mikrofon ćete moći razgovarati, a sugovornici su nam rekli kako nas sasvim pristojno čuju. Bolje nego na neke druge mikrofone koji nerijetko vise ispod vrata. Koristite li mikrofon za Voice chat, dobro će vam doći Mute tipka smještena na slušalici odmah ispod potenciometra za glasnoću.

Corsair HS35 WEB body
Kako su namijenjene čestom preštekavanju po uređajima, kabel je obložen gumom, a spojevi konektora na oba kraja dodatnom mrežastom zaštitom kako bi kabel izdržao česta preštekavanja bez habanja.
Zvuk je iznadprosječno dobar za ovaj cjenovni rang slušalica te ih možemo koristiti kao odlične „monitor“ slušalice jer će se čuti zvukovi koje do sada nismo mogli čuti na nekim drugim slušalicama.
Bas nije izražajan da vam probije uši, ali ga ima dovoljno. Srednji tonovi dobro se čuju. Visoki nisu izraženi kao kod nekih drugih jeftinih modela slušalica, što je velika prednost spram drugih „jeftinjaka“.
Prilagođeni 50 mm neodimijski driveri obrubljeni su spužvom koja je presvučena tkaninom te će u potpunosti pokriti uho prosječne veličine, no neće izolirati zvuk okoline. S obzirom na tkaninu koja nije baš najmekanija na svijetu, možete osjetiti njezinu strukturu te taj osjećaj protumačiti kao žuljanje. No možda smo to samo mi navikli na slušalice presvučene skajem!? Svakako žuljaju manje od slušalica koje imaju malene drivere koji ne mogu prekriti kompletno uho. No kada vam je kompletno uho prekriveno, više će se znojiti, što opet ne mora biti loše želite li takve slušalice nositi spojene na mobitel, u ovo hladnije razdoblje koje nam predstoji, a bit će razočarani oni koji u svom domu grijanje postave na 30° C te se žele igrati satima.
Konačno vrlo pristojan zvuk, za vrlo pristojnu cijenu, a još k tome su namijenjene za korištenje na gotovo svim vašim uređajima. Od mobitela, preko PC računala pa sve do vaše gaming konzole. Ne patite li za basom koji razara bubnjiće, nego se lijepo uklapa u ostatak tonova, toplo preporučujemo ove slušalice.

Više informacija

  • Model: HS35 Gaming Headset
  • Ukupna ocjena: 4,6
  • Performanse: 5
  • Mogućnosti: 4
  • Cijena: 296,00 kn
  • Isplativost: 5
  • Proizvođač: Corsair
  • Tip: Gaming headset
  • Driveri: 50 mm neodimium
  • Sučelje: mute gumb mikrofona, potenciometar glasnoće
  • Načini spajanja: četveropolni 3,5mm jack
  • Raspon frekvencije: 20 Hz - 20.000 Hz (113 dB +/- 3 dB)
  • Plus: odličan zvuk uz nešto slabiji bas i visoke tonove
  • Minus: kvaliteta platna na spužvama
  • Ustupitelj i cijena: Corsair www.corsair.com 296,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Corsair HS35 Gaming Headset

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Corsair HS35 Gaming Headset - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.