Apple danas predstavlja iPhone 6S

Apple danas predstavlja iPhone 6S

Elektronički američki gigant Apple danas predstavlja svoje nove proizvode u San Franciscu. Na njima će biti predstavljeni i najnoviji modeli iPhone-a, 6S i Plus varijanta.

Sve pojedinosti i detalji o novim modelima biti će poznati sutra. Ono što se zna do sad je da će novi iPhone-i imati Force Touch tehnologiju koja se koristi u Apple Watchu. Neke glasine govore kako će Apple dodatno podesiti ekran uređaja i dizajn mobitela kako bi se mogla ugraditi veća baterija, prenosi CNet.

Osim njih biti će predstavljeni i ostali proizvodi poput Apple Watcha i Apple TV-a, za kojeg je poznato da će nova verzija biti okrenuta gamingu. Također predstavit će i El Capitan, svoj novi softver za iOS9 i Mac OS X, koji je prvotno prikazan u lipnju ove godine. Iako predstavljaju puno novih proizvoda, očekuje se da će ipak novi iPhone-ovi najviše zanimati korisnike. Dvije trećine svojih prihoda "Jabuka" dobiva putem prodaje svojih pametnih telefona.
Prošli predstavljeni modeli iPhone 6 i 6 Plus izašli su prije godinu dana sa 4.7 i 5.5-inčnim ekranom te su predstavljali znatni financijski uspjeh. Za razliku od njih, prodaja iPada je padala godinu za godinom. Sa svojim novim modelom iPada pokušat će promijeniti tu negativnu statistiku. Sve informacije o novim proizvodima Apple-a bit će dostupne sutra.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.