Wezzoo lansirao kampanju za pametni kišobran

Wezzoo lansirao kampanju za pametni kišobran

Pariška tvrtka wezzoo, na Kickstarter je postavila crowdfunding kampanju kojom na tržište želi dovesti pametni kišobran oombrella.

Internet stvari se sve više razvija, a među predmetima koji se mogu spojiti na internet uskoro bi trebao biti i jedan kišobran, po cijeni od 477 kn.

Kako bi se opravdala cijena, oombrella u svojoj dršci posjeduje pravu malu vremensku postaju koja mjeri temperaturu, tlak, vlažnost, te svjetlosne senzore i Bluetooth, putem kojeg se povezuje na aplikaciju za pametni telefon, kako bi mogla korisnika obavijestiti da bi bilo dobro da ponese kišobran sa sobom. Pored toga navode da su rebra kišobrana izrađena od kevlara, a na njegov vrh se može postaviti i GoPro ili kamera.

Inače, tvrtka wezzoo već posjeduje i vlastitu platformu za vremensku prognozu, čije usluge navodno koristi više od 200.000 korisnika, a aplikacija je toliko dobra da će korisnika s velikom sigurnošću upozoriti na kišu 15 minuta prije nego počne padati. Navodi se i kako je otporan na UV zrake i vjetar. U slučaju da ga negdje zaboravite ili izgubite, također ćete dobiti obavijest na mobitelu.

oombrella chip electronics

Trenutno je šest dana do isteka kampanje kojom žele skupiti 59 tisuća eura. Za sada imaju malo više od 51 tisuću eura. Dolazi u dvije veličine: 95 cm i 25 cm. Osim sjajne boje, dostupan će biti i u bijeloj i crnoj boji.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Wezzoo lansirao kampanju za pametni kišobran - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.