Adatin Power Bank dolazi s kapacitetom od 10050 mAh

Adatin Power Bank dolazi s kapacitetom od 10050 mAh

Kompanija je lansirala svoj novi Power Bank s kapacitetom većim od 10000 mAh koji će olakšati korisniku situaciju s punjenjem.

Adata je kompanija koja je poznata kod nas po svojim uređajima pohrane u obliku flash drivea, eksternog diska i SSD-a. Na nedavnom Computexu prikazali su svoje mnogobrojne uređaje, među kojima su bili i PowerBankovi. Tu liniju uređaja sada dodatno proširuju, objavivši tako sada A10050 PowerBank koji ima kapacitet od 10050 mAh, te je sposoban za 3,7 punu bateriju iPhonea.

Njihov prijenosni power bank ima ultra-laganu strukturu i stiliziranu površinu napravljenu od brušenog izdržljivog aluminija koji mu daju pomalo dijamantni izgled. Otporan je na vatru zahvaljujući svom aluminijskom dizajnu. Podržava i brzo simultano punjenje smartfona, tableta i drugih uređaja putem dva USB porta (jedan 1A i 2.1A). Sinkronizirano punjenje i pražnjenje čini ga brzim, a ujedno pomaže i u uštedi vremena i učinkovitosti.

adata power bank 10050 2
Putem LED indikatora daje informaciju korisniku o stanju baterije. Četiri plava svjetla označavaju bateriju u rasponu od 75 do 100 posto, a u slučaju da ne svijetle označava se nedostatak baterije pa ga je potrebno napuniti.

adata power bank 10050 3
Kompanija je u njega ugradila i velik broj zaštita, koje variraju od prevelikog napona, kratkog spoja, prevelike temperature itd. Dostupan je u zlatnoj, ružičastoj, titanium sivoj i srebrnoj boji. Težina mu je do 220 grama, dolazeći s jednom godinom garancije. Za sada nema nikakvih trenutno informacija o njegovoj cijeni ili dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Adatin Power Bank dolazi s kapacitetom od 10050 mAh - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.