Nove mogućnosti Twitetterovog Periscope-a

Nove mogućnosti Twitetterovog Periscope-a

Twitter, jedna od najpopularnijih društvenih mreža sa minimalističkim uređenjem postova ima i streaming app Periscope. Od samog dana objave ova live streaming aplikacija ima mnogo problema koje se najviše očituju u sutavu notifikacije koje se smatra pomalo iritirajućim. Iako push notifikacija je korisna za otkrivanje emitera koji su upravo live stream kako bi se mogli uključiti u istom trenutku, zbog nedostatka kontrola sami korisnici su bili suočeni sa poplavom obavijesti.

 Upravo taj problem je Periscope riješio sa svojom novom verzijom dajući više granulirane kontrole za notifikacije. Update uključuje sada i podršku za iOS 8 Handoff, što znači da možete gledati Periscope uživo u svojem Mac Safari web pregledniku.  Također, opcije "Mute Users" su uvedene i konfiguriranje po korisniku da li želite dobivati instantnu objavu kad individualna osoba koju slijedite je live.  Ukoliko se odluči korisnik za tu metodu, on će i dalje moći pratiti njihovo emitiranju u glavnom feedu u Periscope-u samo što mobitel neće se javljati sa objavama. 

Mnogo je bilo prigovora i na glasnoću aplikacije kad se objavi korisniku da ga netko slijedi što je postalo frustrirajuće. Rješenje je došlo tako da je kompanija isključila notifikacije po defaultu. Iako i Youtube ima od nedavno opciju da se dobije dojava kad se omiljeni kanal osvježio, Periscope ipak ima to rješenje na razini aplikacije dok Youtube na razini kanala. Nikakve informacije nisu potvrđene i update sa ovim promjenama za Android verziju Periscope-a.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nove mogućnosti Twitetterovog Periscope-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.