Philips 242BT je touch zaslon za profesionalne korisnike

Philips 242BT je touch zaslon za profesionalne korisnike

Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 242BT 24 inčnog LCD monitora sa SmoothTouch tehnologijom.

Ovaj 16:9 touch screen monitor dolazi sa zaslonom Full HD rezolucije, a opremljen je tehnologijama poput IP54 zaštite od prašine i vode te projektivnom kapacitivnom tehnologijom za 10 dodirnih točaka koja pruža prirodan i brz odgovor na dodir ekrana. Više načina povezivanja, tehnologije za zaštitu očiju i fleksibilno zglobno postolje čine ovaj monitor primjerenim za profesionalne korisnike koji rade u različitim sektorima kao što su maloprodaja, prodajna mjesta ili mjesta za informiranje, hoteli, trgovine, restorani i obrazovne ustanove.

Philips 242B9T 3

Philips 242B9T Touch monitor dolazi sa sjajnim interaktivnim SmoothTouch ekranom dizajniranim da pruži prirodnu i intuitivnu interakciju za različite uvjete korištenja. Projektivna kapacitivna tehnologija za 10 dodirnih točaka omogućuje tipkanje sa svih 10 prstiju te omogućuje korisnicima da ne trebaju koristiti dodatnu tipkovnicu, a ugrađena touch olovka pruža dodatnu prednost kada je korisnicima potrebna veća preciznost. Od aplikacija koje rade na dodir pa sve do zahtjevnijih profesionalnih projekata ili uzbudljivih video igara, ovaj monitor objedinjuje udobnost korištenja i produktivnost. 242BT dolazi sa značajkama poput Flicker-Free tehnologije, LowBlue i EasyRead načina rada.

Philips 242B9T 4

Kada je riječ o mogućnostima povezivanja, one uključuju HDMI 1.4, DVI-D, VGA i DisplayPort 1.2 ulaze kao i dva USB 3.1 ulaza.

Philips 242B9T touch screen monitor bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.219,00 kuna (bez PDV-a).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips 242BT je touch zaslon za profesionalne korisnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.