VIDI 312 - Najbolji pametni satovi na Vidilabovom testu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
VIDI 312 -  Najbolji pametni satovi na Vidilabovom testu

VIDI 312 - Najbolji pametni satovi na Vidilabovom testu

Sastavili smo vodič za igranje bez laga ili trzanja na monitoru, testirali najbolje satove i povezali Android telefon s Windows računalom.

U novom broju časopisa VIDI br. 312 za ožujak 2022. pronaći ćete brojne zanimljive i korisne teme, reportaže, radionice i testove hardvera, softvera i igara.


Za početak možete pogledati naš detaljni usporedni test 9 najboljih pametnih satova na našem tržištu, potom saznati kako drastično poboljšati performanse svojeg monitora za gaming i kako svoj televizor opremiti ambijentalnom rasvjetom koja u njega nije predugrađena. Tu je i zanimljiva reportaža s natjecanja u izradi igara za 48 sati u Novskoj, a vjerujemo da će vam biti korisna i radionica spajanja Android telefona s windows PC-jem.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

2
Kako podesiti gaming monitor

Sastavili smo ultimativni vodič za gaming bez laga ili trzanja slike. Zahvaljujući ovim savjetima i trikovima u tren oka ćete svoj najnoviji gaming monitor podesiti na pravi način za optimalne gaming performanse.

3
Usporedni test: Top 9 pametnih satova

Pametni i sportski satovi nove generacije spremni su za dolazak proljeća, a nude sve veću količinu mogućnosti sa sve atraktivnijim dizajnom. Tržište se zasitilo bogatim izborom svih cjenovnih razreda, a vjerujemo da će svatko biti zadovoljan odabirom.

4

VIDI X Radionica: Serijska komunikacija s Windows računalom

VIDI X smo koristili za pokazivanje trenutnog zauzeća procesora te količine slobodne RAM memorije.
5

Složite vlastiti ambilight: Govee Immersion Kit

Govee je proizvođač pametne rasvjete koji se konstantno razvija, a mi ovom prilikom testiramo ARGB rasvjetu za pozadinu vašeg televizora.

6
Povezivanje Android telefona s Windowsima

Imati sve na jednom mjestu idealno je rješenje za produktivniji rad, ali pojednostavljuje i zabavu te vam otvara nove mogućnosti interakcije.
7

Google mail backup i pohrana fotografija

U vrijeme kada mobiteli imaju 100 megapikselne fotografije i 8K video zapise vrlo je važno moći sačuvati snimljene materijale.
10 odraz

Reportaža: Global Game Jam

Otkrijte kako u samo 48 sati napraviti pobjedničku videoigru Global Game Jam natjecanja u Novskoj i pročitajte intervju s pobjednicima.
11

Digitalni Vatreni

Bivši sportaš Ivan Ćubela otkriva nam kolika će biti moć ovog vatrenog tokena i što o tome kaže regulator HANFA-e.
Vidi 312 101

PC Play recenzija: Horizon Forbidden West

Osim ovih sadržaja u novom broju ćete pronaći hardverske testove najnovijeg Samsungovog telefona Galaxy S22 Ultra i Galaxy Tab S8 Ultra tableta, kao druge i testove uređaja brandova Charkoon, MSI, Corsair, Pulsar, a programerima je namijenjen Pregled najboljih formata podataka, dok broj kao i uvijek zaključuju VIDI doktor i Makova svemirska kolumna.

VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VIDI 312 -  Najbolji pametni satovi na Vidilabovom testu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.