Najnoviji VIDI 328: Razonoda za ljeto!

Najnoviji VIDI 328: Razonoda za ljeto!

Najbolje F2P igre i In Ear BT slušalice

Usporedili smo odlične i povoljne in-ear BT slušalice, najnovije AMD 3D procesore, zaigrali najbolje F2P mobilne igre.

U novom broju časopisa VIDI 328 za srpanj 2023. donosimo vam obilje zanimljivih sadržaja, tema i recenzija, prilagođenih ljetnim mjesecima. Između ostaloga, testirali smo povoljne Bluetooth in-ear slušalice koje su kao stvorene za uživanje u glazbi na plaži, a za isti setting u prirodi donosimo vam i test nama najboljih free-to-play mobilnih igara. Naravno, nismo zaboravili usporediti ni najnoviji trojac AMD 3D procesora, a tu su i brojne druge lijepe stvari.

 

VIDI_328v2.jpg

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Pregled najboljih besplatnih mobilnih igara

Odigrali smo more besplatnih igara na mobitelu i pripremili analizu koja će vam pomoći u odabiru naslova za vaše ljetne dane.

 

Usporedni test: Entry level in-ear slušalice

Testirali smo šest jeftinijih in-ear bežičnih slušalica s cijenom dobrano nižom od 100 eura i usporedili ih kako bi vam olakšali odabir pri kupnji vaših svakodnevnih suputnica.

2_2.jpg

 

Reportaža: Animafest Zagreb 2023

Posjetili smo tradicionalno 33. izdanje festivala animiranog filma Animafest Zagreb 2023. koje je, kao i svake godine, ugostilo svjetsku scenu animiranog filma. Naglasak je bio na znanstvenoj fantastici, a panel diskusija je raspravljala o uporabi AI-ja u svijetu animacije.

3.jpg

 

Fokus: Apple Vision Pro

Donosimo vam najvažnije informacije vezane uz Appleov skupocjeni headset za virtualnu i proširanu stvarnost.

4.jpg

 

Recenzija: Samsung S90C OLED TV

Isprobali smo drugu generaciju Samsungovih QD-OLED televizora koja nam donosi veći broj dostupnih modela i sitna poboljšanja koja će dodatno poboljšati sliku.

5.jpg

 

Hardver tema: AMD 3D V-Cache procesori

Testirali smo sva tri najnovija AMD-ova 3D čipa kako bismo doznali koji je najbrži gaming procesor na tržištu.

6.jpg

 

VIDI X radionica: Navigacija pomoću kamere i QR kodova

Naučite spojiti kameru na Vidi X mikroračunalo i skenirajte QR kodove uz pomoć nje.

7.jpg

 

PC Play recenzija: DIABLO IV

Recenzirali smo četvrti nastavak legendarne Blizzardove igre koja više sliči popularnom drugom nastavku serijala, nego njenom direktnom prethodniku. Usudili bismo se reći da Diablo ponovno vlada hack n' slash žanrom.

8v2.jpg

 

Poseban prilog: VIDI.edu

U našem tradicionalnom posebnom prilogu VIDI.EDU istražili smo na koji način IT fakulteti i učilišta prilagođavaju svoje kolegije i studijske programe uslijed rapidnog razvoja novih tehnologija i pojave fenomena poput generativnog AI-a.

9v2.jpg

 

Reportaža: Computex Taipei 2023

Nvidia AI čip H100 perjanica je predstavljenog hardvera za AI u Taipeiu gdje smo vidjeli i obilje klasičnog potrošačkog hardvera.

10v2.jpg

 

Programiranje: Skrivene mogućnosti sustava Windows 11

Otkrivamo vam nekoliko zanimljivih skrivenih mogućnosti Windowsa 11, prvenstveno namijenjenih programerima i dizajnerima.

11v2.jpg

 

Uz ove sadržaje donosimo vam i obilje zanimljivih vijesti iz svijeta, regije i znanosti, pojedinačne recenzije najzanimljivijeg hardvera koji smo testirali ovaj mjesec, temu o najzanimljivijim PS5 igrama predstavljenim na PlayStation Showcase događanju, a tu su i uobičajeni VIDI Doktor te najnovija svemirska kulumna našeg Maka.

VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najnoviji VIDI 328: Razonoda za ljeto! - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.